mitaka
Fanka BB :)
Idę jutro na wymaz - taka moja decyzja i zobacze co to za ***** się przypałentało
Mam tylko nadzieję, że nic poważnego i że szybko da się to wyleczyć chociaż ten cykl pewnie też już stracony
Ehhh jeszcze za nim mi się dzieciątko zamaniło, że już teraz natychmiast to mówiłam mojemu, że w lecie będziemy działać bo ja bym chciała na wiosne urodzić - no i prawdopodobnie wykrakałam z tym działaniem, bo z owocnym jego rezultatem na wiosnę to już różnie może być
Mam tylko nadzieję, że nic poważnego i że szybko da się to wyleczyć chociaż ten cykl pewnie też już stracony
Ehhh jeszcze za nim mi się dzieciątko zamaniło, że już teraz natychmiast to mówiłam mojemu, że w lecie będziemy działać bo ja bym chciała na wiosne urodzić - no i prawdopodobnie wykrakałam z tym działaniem, bo z owocnym jego rezultatem na wiosnę to już różnie może być
moj po nocce pojechał w trasę i d.... blada, ale owu jeszcze nie ma, więc może po powrocie????życzę wam miłego dnia kochane.ja własnie sie szykuje na wyjazd a moj maly co chwile mnie szykuje robiąc bałagan w walizce
Wyniki jutro albo w poniedzialek, oby jutro i oby nic nie było 

Sezon grillowy uważam za rozpoczęty 
zamiast wjechać na autostradę, nawi pokierowała mnie przez miasta, no i żeby zmienić bieg wydarzeń, musiałam do mojego zadzwonić, jaką trasę mam ustawić w gps,żeby mnie pokierowała tak jak chciałam
dotarłam wieczorem, mały spał a JA SZCZESLIWA,ŻE MAMY CZAS DLA SIEBIE