waiting4beans
Fanka BB :)
desik mój też tak miał. Mówił, że nie ma siły, ochoty, że nie może tak na rozkaz, że nie jest maszynką rozpłodową, że on tez ma uczucia i nie umie być gotowy jak maszyna. Ale jak zrobił badania i dowiedział się że sprawką niepowodzeń są plemniki, to z dnia na dzień nabrał magicznych sił i już nie marudzi i stara się móc codziennie jak mam płodne, więc to jest pewnie kwestia psychicznego nastawienia. Spróbuj z nim porozmawiać ( chociaż zdaje sobie sprawy jak wyglądają rozmowy z facetami)
Chyba za dużo dziś siedzę przed monitorem komputera bo mnie coś zmuliło, chyba puszcze pawia jak jeszcze spojrzę w ekran i oczy mi wypali od patrzenia. Lecę zrobić coś innego niż ślęczenie przed kompem. Do jutra

Chyba za dużo dziś siedzę przed monitorem komputera bo mnie coś zmuliło, chyba puszcze pawia jak jeszcze spojrzę w ekran i oczy mi wypali od patrzenia. Lecę zrobić coś innego niż ślęczenie przed kompem. Do jutra
Ostatnia edycja:

a to się bada tak o przez brzuch i można wyczuć? Ja myślałam, że trzeba do środka zaglądnąć
...rozumiecie mnie, prawda?
...
Wcześniej w 11 lub 12, potem chyba 14 dc i w 16 dc. No nie wiem czy to coś da, bo przecież nawet trafienie w owu nie daje gwarancji.
.....