reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Nie chce się zbytnio nakręcać ( ale chyba już się zdąrzyłam nakręcić), testu na pewno nie robię póki co. Serce mówi "waiting to na pewno fasolka" ale rozum twierdzi " waiting oboje wiemy, że to od pogody i nie jesteś w ciąży"
Tak czy siak nie zaszkodzi jak się do poniedziałku wstrzymam z tym pysznym schłodzonym deperadosem czekającym w lodówce......
obu fasolka, oby fasolka, oby fasolka........................

Jak ostatnie dwa cykle miałam w głębokim poważaniu to teraz zaczynam świrować i znowu szukac objawów. Nie wiem czy one sa czy się ich doszukuje. Ale oprócz kręciołka w głowie, zauważyłam że piersi uwierają mnie w staniku musiałam sobie poluzować ale optycznie nie wygladaja na wieksze, nie bolą ale są hmmm takie dziwne tak jakbym długo biegała bez stanika a one fruwały na prawo i lewo i teraz miałabym zakwasy, coś takiego mam. Nie wiem czy rozumiecie mój dziwny tok myślenia.
Więc mam tak
- kręciołka w głowie
- dziwne piersi
- słabość ogólną pomieszana z lenistwem
- mleczny sluz i ciagłe uczucie mokrego
- temperatura między 37.1 a 37.3 ( ale może byc niemiarodajne bo zmierzyłam wczoraj i dziś tylko)
- i od czasu do czasu lekkie ukłucia w lewym jajniku
Czyli wszystko co może wskazywać ciąże, ciażę urojoną lub @
nie wiem chyba fakt że męża nie ma rzuca mi się na mózg i wymyślam sobie dolegliwości:oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo:
czubkolandia !!!!!

Ostatnia edycja:
Czesc.zalamalam sie.jak nie urok to sraczka.w zeszlym misiacu dostalam @ dwa dni wvzesniej w 23 dniu cyklu.myslalam ze to jednorazowy wybryk.a dzis (22dc) boli mnie brzuch i nie mam watpliwosci na 99% jutro dostane okres.znow w 23dc. Skrocil mi sie cykl pewnie mam krotka faze lutealna i nawet jak znajdzie sie plemnik to i tak zarodek nie zdazy sie zagniezdzic.my chyba nigdy nie doczekamy sie dziecka :-(

Hej hej
wracam do Was poczytać :) GRATULACJE dla tych co się udało i KCIUKI dla oczekujących. Waiting - ja też miałam uczucie jak na okres - silne !!! przez dobry miesiąc a okres nie przyszedł :) dziś już prawie 16 tydz. ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry