reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Waiting nie z porannego moczu robiłaś? To się pospieszyłaś trochę, jutro rano byłby wiarygodniejszy. Wiem, że nadzieja gaśnie, no ale czekamy &&&&

A w kwestii wiarygodności testów: fajna stronka polecam. Są badania ilu kobietom ile dni po owulacji wychodziły negatywne testy. Np. 14 dpo ponad 12 procent kobiet miało test nagatywny pomimo, że były w ciąży.
12 dpo było to 16,5 % kobiet. Ponad 18 ujrzało wtedy jedynie bladziocha.
Pregnancy Test Statistics - When To Take A Pregnancy Test | Countdown to Pregnancy

Także, Waiting czekamy, a jeśli się nie udało, to zaciążamy we wrześniu wszystkie :tak:

Aha to faktycznie pewnie nic z tego :-( no to we wrześniu dajemy z siebie wszystko.
Ja dziś kupiłam LEN MIELONY wiśniowy, tego zwykłego nie dawałam rady wypić, ten smakuje trochę jak kisiel wiśniowy, za dobry nie jest, ale jakoś go daję radę wypić: Len mielony o smaku wiśniowym | Ekoprodukt

Len jest dobry na śluz, nie zaszkodzi spróbować, zwłaszcza, że powinnam go pić z uwagi na żołądek.

ja żłopię siemię lniane i ten oeparol tez na początku brałam tylko dwie tabletki , potem doczytałam ulotkę :-) znowy będę to świństwo piła tylko czekam na @ wiadomo. Pewnie przylezie we wtorek...

a ciekawe jak tam nasza szyszka i maly mieszko po calonocnych baletach:-Ddzis juz pewnie baluja na poprawinach a jutro juz bedziemy wiedziec cos wiecej:-)

waiting przykro mi ze negatyw ale trzymam nadal &&&&&&&&&&&&& poki diablicy nie ma :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry