• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
agnesis młoda godzina [emoji41]

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa

No jak dla mnie to jeszcze nie pozytyw :) oczywiscie sugeruje sie tym jak wygladaly u mnie kreski. dzialajcie ile fabryka dala :)

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,4kg ---> 52kg
Oj działamy :-) w niedzielę lecę do Gina więc powinno się coś wyjaśnić. Czy już będzie ciałko żółte czy jeszcze pęcherzyk nie pekniety. Będzie przed 16 dniem i zapytam czy brać tego dupka czy nie.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

No chyba beta bedzie najpewniejsza!!!! Z mala w ciazy mialam 3 dni okres ale mocny...tak myslalam ze moze test sie jebnal haha no ale z drugiej strony te wszystkie testy co mialam to akurat tego niee pokazywaly i dziwne,ze ten ostatni takie cos pokazal ..hmmm
Pewnie nie jestem jedyna osoba co wypatruje choc cienia kreseczki,nigdy nie widzialam nawet cienia za to teraz widze. A. Jak patrze z gory pod swiatlo to jest cieniusia biala. Ale nie nakrecam sie. Mam nowy cykl wiec bede dzialac na nowo w razie co [emoji14]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Carmen mnie oszukal w tym cyklu test , wiec wiem jak to jest [emoji6]

Ale mam plemniora w avatarze [emoji23]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Hej czy moge dolaczyc?? Mam 27 lat i 6.5 letniego synka od czerwca staramy sie o druga pocieche poki co ...trafila.nam sie ciaza biochemiczna zeszly cykl byl wlasnie po tej biochemicznej nie bylo niestety owu wiec sie nie udalo w tym cyklu dzialalismy w okresie owu poki co 20 dc cyklu w poniedzialek bede testowac bede dokladnie 10 dpo.

Bum wspolczuje z tymi dlugimi cyklami mam nadzieje ze te wszystkie rytualy pomoga i @ w koncu raczy przyjsc!!

Artemida niedlugo bedzie owu a czujesz bol owulacyjny?

Carmen zrob bete albo w nd powtorz test.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej czy moge dolaczyc?? Mam 27 lat i 6.5 letniego synka od czerwca staramy sie o druga pocieche poki co ...trafila.nam sie ciaza biochemiczna zeszly cykl byl wlasnie po tej biochemicznej nie bylo niestety owu wiec sie nie udalo w tym cyklu dzialalismy w okresie owu poki co 20 dc cyklu w poniedzialek bede testowac bede dokladnie 10 dpo.

Bum wspolczuje z tymi dlugimi cyklami mam nadzieje ze te wszystkie rytualy pomoga i @ w koncu raczy przyjsc!!

Artemida niedlugo bedzie owu a czujesz bol owulacyjny?

Carmen zrob bete albo w nd powtorz test.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
No cóż mnie często jajniki bolą bez względu na owu. Ale to raczej z powodu hormonów :-) mam pco

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka a witamy Cię w naszych skromnych progach [emoji6]
Oj też mam taką nadzieje , bo te długie cykle bardziej wykończom człowieka , niż fakt , że sie nie jest w ciąży [emoji52]
Trzymam kciuki oby test pokazał dwie kreseczki &&& [emoji6]

PARAPLU 23.08 - kontrola

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć