• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum no młoda była godzina, ale już w pracy ziewalam, czas urlopow to więcej obowiązków :)
Plemnior widać zdrowy, dożywiony :laugh2:

Maziajka witaj :happy2: ja będę testować we wtorek. Będzie 12dpo więc myślę, że wynik już prawdę powie.
Tylko chyba rzeczywiście dokupię inne testy, bo mam Pink Super Czuły, a Bum ostatnio oszukał :sad:
Bardzo chciałam dziewczynkę, ale od straty ciąży, może być nawet dwóch chłopców, najważniejsze żeby maleństwo było zdrowe :)

reklama
Nessi niestety w pracy jestem :( buu

Bum może taki :D A kuku :P
12352820-szcz%C3%84%E2%84%A2%C3%85%E2%80%BAliwy-red-kropla-krwi-rozgl%C3%84%E2%80%A6danie-znak.jpg

Nessi ja tez nie wierze ale czasami da sie troche pomoc miedzy innymi odpowiednim.ph w pochwie i takie tam:-) ja uwazam ze w granicach zdrowego rozsadku mozna poprobowac:p:-)

agnessis u mnie to samo...ja testuje w pn 10 dpo.Jak nie wyjdzie to potem w sr.A jak w sr nie bedzie to juz bede czekala na spoznienie @ bo mam miec w pt.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry [emoji3]

Maziajka no właśnie bierze się do owu a przy moich cyklsch nigdy nie wiadomo, kiedy ono jest [emoji58]

Nikolcia witamy [emoji4]

Dzol nie ma problemu [emoji6]
Ja to sie chyba w tym cyklu nie doczekam buu...

Nessi hahaha myślisz by cos przywolalo ? [emoji23]
Ja nie lubi krwi [emoji39]

Dziewczyny hahahaha zaraz poprawiam na jakiegos krwistego , a jak @ przyjdzie na mojego plemniora [emoji4]

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry