Zazwyczaj 29-30dni... wiem,ale bylam pelna nadziei a teraz zonkEolinka, spokojnie jeszcze masz czas prawda? jakie masz cykle?
myslalam,ze chociaz cien cienia...Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zazwyczaj 29-30dni... wiem,ale bylam pelna nadziei a teraz zonkEolinka, spokojnie jeszcze masz czas prawda? jakie masz cykle?
myslalam,ze chociaz cien cienia...Zdecydowanie za wcześnie...Zazwyczaj 29-30dni... wiem,ale bylam pelna nadziei a teraz zonkmyslalam,ze chociaz cien cienia...
Nawet na strumieniowy bobo test?Zdecydowanie za wcześnie...
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Jeśli cykle masz 29-30 dni, to w 24 dniu mogło jeszcze nawet nie dojść do zagnieżdżenia, bo ono może być dopiero nawet w 10-11 dpo.Nawet na strumieniowy bobo test?
Dzis 9dpo...dzieki ze mi to piszesz,bo troche mi lepiej ☺Jeśli cykle masz 29-30 dni, to w 24 dniu mogło jeszcze nawet nie dojść do zagnieżdżenia, bo ono może być dopiero nawet w 10-11 dpo.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
To kiedy powinnam zrobic test?12 dni po owu juz powinien byc wiarygodny prawda?Eolinka spokojnie, jeszcze różnie może być.
Zazwyczaj 29-30dni... wiem,ale bylam pelna nadziei a teraz zonkmyslalam,ze chociaz cien cienia...
To kiedy powinnam zrobic test?12 dni po owu juz powinien byc wiarygodny prawda?
Haha to przynajmniej sie dowiedzialam ze nie mam piecioraczkowEolinka glupoluno po co tak wczesnie? Tylko sie zdolowalas niepotrzebnie wynikiem zrobionym masakrycznie wczesnie. Nie wiem czy komukolwiek tak wczesnie cos by wyszlo
chyba, ze z 5-raczkami
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom