• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

o Agnesis widze po terminarzu Bum ze masz wizyte w czwartek. to tak jak ja :-) umowilas sie zapobiegawczo w razie ciazy? bo ja ide pogadac o dupie maryny bo nawet usg mi nie zrobi.

reklama
Cześć dziewczyny, kurcze przez weekend tyle naskrobiecie, że nie sposób Was nadgonić:(

Czy któaś z Was już testowała? Wiemy coś??

Ja testowałam rano, ale do okresu 7 dni wiec doopa. Przez chwilę myślałam, że widzę cień kreski i że ona zniknęła, ale chyba mam omamy ;-P

Dziś mam mdłości, wszystko mi się unosi w żołądku....masakra jakaś.....a taki mam spokój wewnętrzny jeśli chodzi o starania, a tu takie coś.....No nic, pożyjemy zobaczymy ;-)

Dzol ide po wynik cytologi i spróbuje usg wyłudzić, żeby sprawdzić czy mi pecherzyki nie zostały, ale ze ten gin uważa, ze po promieniu mamy czekać pół roku, to pewnie mnie oleje :D
No nic, może zmienię gina, choć ten ogólnie jest dobry w swoim fachu [emoji848]
Przy okazji tez pogadam o dupie maryny, może jakieś pytania mi sie przypomną ;)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Śluzu to ja mam w ciule białego , gęstego [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Tęczowa chodzę państwowo póki co, ale zastanawiam sie ogólnie nad monitoringiem, ale dam sobie jeszcze czas, zawsze wszystko miałam regularnie i myśle, ze głowa tu tylko jest powodem wszystkiego, choć i tak coraz bardziej odpuszczam...

Bum to masz ciążowy śluz :P [emoji1]

Artemida konieczny nie jest, zobaczysz czy będziesz miała swoj śluz po clo. Bo może Tobie sie nie wysuszy :P

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry