reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
A ja ciagle słucham ze luteina podnosi [emoji23] ile osób tyle opini ;)
Ja efekt mokeego piasku to mam tylko po tabletce, a resztę czasu mam mleczny i dużo [emoji55] zapewne nic on nie oznacza, ale jest :D

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Nawet w ulotce z dupka pisze : Duphaston nie wykazuje dzialania termogennego ... [emoji53]

Agnesis pisala , ze to sztuczny progesteron i jest inny niz w lutce i nie zaburza nic.

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

teczowa dokladnie a temp i tak w dniu @ spada hehe [emoji5]
A zeby wnioskowac po temp czy jest sie w ciazy musi byc podniesiona 18 dni a czlowiek juz od 10-14 robi testy [emoji4]
Mi bardziej zalezy z ta temp czy dochodzi do owu bo to widać [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Dziewczyny mam pytanie czy ten olej z wiesiołka jest konieczny przy clo? Bo nie wiem czy w tej Holandii dostanę to [emoji27]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Dostaniesz na ebay a moze i nawet w aptece. Ja dzis odpalilam Google tlumacza i znalazlam nazwe po wlosku hurrrra [emoji1][emoji1]
Przetlumacz sobie a na pewno bedzie.
Nie zaszkodzi ci jak go wezmiesz.
Ja sie trzymam wszystkiego, byle zajsc w ciaze. [emoji4]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Polknelam wiesiolka i mi w gardle juz tyle czasu stoi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Carmen popij dużo [emoji5]

A ja dzisiaj obiad przesolilam haha moj P sie namarudzil [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Aaj tam,raz nie zawsze [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja jak dam za malo soli to Moj tez marudzi, a jak za duzo to tez, wiec nigdy nie dogodzisz. Ale tak na serio to ja nie czuje braku soli,chyba Moj facet nie ma czucia[emoji1]

Do góry