reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Oj taki jeden u nas zawsze robi, możesz co tydzień chodzić i będzie robić Ci usg, ale za cholerę sie nie zna na rzeczy :D a moj po prostu na razie każe mi czekać pół roku, ostatnio robił usg wiec teraz pewnie stwierdzi, ze jeszcze pół roku nie minęło, nie mamy czego szukać :/

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Dziewczyny haha dziwny jest bo tak jakby plodny ale zbity i biały , nic no obejrzymy w czwartek [emoji5]

agnesis niestety tak to jest z tymi państwowymi lekarzami , boze za co oni maja płacone to nie wiem....

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Jedynie co to dziwne , ze po tym kluciu w sobote na raz temp skoczyla do 37 [emoji53]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum no obejrzymy, ja tez mam ogrom takiego białego śluzu, ale u mnie to po luteinie, wiec nie mam sie co sugerować [emoji52]
A jak Wasze szyjki? Po owu? Miekkie, twarde?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

agnesis a po dupku tez ten sluz moze byc?
U mnie twarda i wysoko ale czy zamknieta otwarta pojęcia brak [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum po dupku to nie, bo ja lutke biorę dopochwowo, wiec niewiem czy to śluz czy co, a od groma jest, stoję i czuje jak leci [emoji50]

agnesis aaa myslaam , ze podjezyk bierzesz [emoji6]
Nic no , test owu dzisiaj robilam ale dzis jedna kreska [emoji58]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum odwal Ty się od tych testów owu kobieto!!! :D po co się stresujesz dodatkowo.
Po dupku ponoć skacze temperatura w górę, no i w ciąży :)
Po luteinie też mam śluz, ale grudkami taki wiecie jak mokry proszek :D
Ja się na szyjce znam mało, ale moja szyjka jest raczej zamknięta

reklama
teczowa hahahaha lubie je [emoji5]
Bo wlasnie po dupku nie skacze , tylko po luteinie [emoji38]
Ja sie tylko znam czy wysoko czy nisko haha [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry