• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Co do Armagedonu to ja tez go miałam, ale w innym znaczeniu. Spałam w podkładzie poporodowym. Gdyby nie on to chyba bym spała na siedząco [emoji55]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
A Ty mówiłaś ginowi o tych okresach ?

reklama
Co do Armagedonu to ja tez go miałam, ale w innym znaczeniu. Spałam w podkładzie poporodowym. Gdyby nie on to chyba bym spała na siedząco [emoji55]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Agnes kurcze ...a ty acard bierzesz ?

Acard brałam i przed @ odstawiałam, ale właśnie już brać nie będę, acard miałam zalecony od rodzinnego z innych powodów :)

U mnie już po owu ?
WP_20160924_042.jpg

W nocy wychodziło jeszcze pozytywne :] No spóźniłam się jak nic ...ehh,

Załączniki

• WP_20160924_042.jpg
    WP_20160924_042.jpg
    293,2 KB · Wyświetleń: 282
Zdążyłas ... w nocy była [emoji6] jak nie dzisiejszej to tej extremalnej ostatniej
[emoji4] ...nie ma opcji ,lampka wina się dziś należy :)

Nie zdążyłam :) przytulanie było we wtorek i wczoraj ok 21:00 i po północy :) Plemniory też ileś godzin czekają zanim będą zdolne do czegokolwiek :) No nic ...zostaje mi kupić jakieś lepsze testy :)

Co tam na obiad robicie ?:)
U mnie kalafiorowa się gotuje i placuszki będą z twarogiem :)
A głodna jak diabli jestem ...czekam jednak na obiad bo mi ślina cieknie tylko na niego :D

reklama
O Boziu moj slownik[emoji35] mialo byc milutko [emoji23] u mnie to w sumie nie ma co opowiadac.Po kontroli u gina jestem to chyba jedyna nowosc a tak to stara bida hihi balam sie troche tej kontroli bo cycki mnie bolaly i wkrecalam sobie rozne rzeczy ale jest ok.Plodnosc wrocila jajkow jak mrowkow.A co u Ciebie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry