• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nie zdążyłam :) przytulanie było we wtorek i wczoraj ok 21:00 i po północy :) Plemniory też ileś godzin czekają zanim będą zdolne do czegokolwiek :) No nic ...zostaje mi kupić jakieś lepsze testy :)

Co tam na obiad robicie ?:)
U mnie kalafiorowa się gotuje i placuszki będą z twarogiem :)
A głodna jak diabli jestem ...czekam jednak na obiad bo mi ślina cieknie tylko na niego :D
U mnie na obiad KFC i popcorn w kinie z dziećmi. Trzeba czasem zaszaleć a nie tylko ze szmata przy garach latać. Tak więc posprzątałam, wrzucilam dzieci do auta i ruszylam do Gdańska a stary niech sobie po pizze zadzwoni hehe

reklama
Hej dziewczyny[emoji4]

Widzę że tu dzisiaj dzień przeplatany @ i ovu[emoji12] Dobrze, niech się dzieje. Przyjemnie się czyta.

Wkurzyłam się dzisiaj. Nie poszłam dziś na zajęcia w szkole bo moja gin zabroniła mi zajęć laboratoryjnych. Siła rzeczy zrezygnowałam z zajęć praktycznych ale staram się być na bieżąco z teorii. To kolega mi dzwoni że kobieta która prowadzi zajęcia uznała ta sytuację za moje widzi mi się. Ech, brak mi słów...

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Kupiłam normalny test! Nie wierzę!

Załączniki

• DSC_0309.JPG
    DSC_0309.JPG
    254,4 KB · Wyświetleń: 93
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry