• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja w środę na wieczór wzięłam ostatnia luteinę, a w piątek rano już mnie zalało. A dziś już sie chyba skończyło [emoji52][emoji848]
Moja małpa przyszła i przeszła ekspresem ---> cały dzień dziś czysto. Cud :P

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Dziewczyny u mnie chyba nici:( Dzisiaj testy ciążowe negatywne. Nawet cienia cienia. Jutro z rana jadę powtórzyć betę, wynik po 17. Wygląda i to na biochemiczną ciążę niestety :(

nikusia przykro mi :(

Ja tez zrobilam test przed chwilą, ale nic .. Po nim ino zgagi dostalam..

wff2krhmvaem9yip.png

Nikusia, zobaczymy co beta pokaże.. W tej sytuacji to lepiej teraz niż na późniejszym etapie ciąży poronic. Trzymam kciuki żeby testy były lipne a beta wysoka.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

sorry Karola, ale ten test " lepiej teraz niż później" średni. Nie życzę, żebyś choćby takiej sytuacji kiedyś doświadczyła
Nikusia pójdź na betę, może to jednak nie jest biochemiczna

Tęczową nie chciałam nikogo urazić. Porostu gdybym miała być w takiej sytuacji wolałabym żeby od razu doszło do poronienia czego nikomu nie życzę.. Chciałam być szczera.

Spoko, cenie sobie twoja szczerość. Ale chyba o to chodzi żeby pisać co się myśli a nie owijać w bawełnę. Chyba mogę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry