reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

hajmal co tam , gdzie bylas ? [emoji4]
U mnie dziś 5dc ! [emoji38]
A ty który masz , temp nie mierzysz ?

wff2krhmvaem9yip.png
Co mi po tempce jak u mnie do końca okresu się utrzymuje :p
Dziś 25 dc o_O @ na dniach :D

reklama
Artemida normalnie ciekawe co tam u Ciebie wyprawia [emoji52] ale kciuki za jutrzejszy test ! [emoji110][emoji110]

Carmen dobry, dobry [emoji5]
Pochwalisz się efektem?
A może już po terminie @ [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png
Nie no, po terminie jeszcze nie jest
Ale jakbys spojrzala mi na twarz to bys pomyslala ze jestem przed okresem, taki wysyp mam na ryjcu [emoji23][emoji23][emoji23]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Nessi nerwowa to może na tą pogodę jesteś albo jakiś uczniow masz niegrzecznych [emoji6]
No widzisz to wymiana by nie była taka fajna bo mi @ już znikaaa [emoji3]

wff2krhmvaem9yip.png

Nessi hahaha o temp to nie do ciebie pisałam ! [emoji41] coś zakręcona jesteś [emoji2]

Carmen w takim razie , tam nie zwracaj uwagi który to dc , tylko ładnie się bzykajcie jak pszczółki [emoji219][emoji219]

wff2krhmvaem9yip.png

sobota, niedziela i dziś 101% wydajności :)
u mnie dziś 6 dzień cyklu a po termometr jutro pójdę z rana do apteki, dziś mogłam ale oczywiście zapomniałam bo szybko, szybko, testy już kupiłam te z rossmana tych z allegro już nie chce znać :)

A z cerą to u mnie podobnie, jak bym 13 lat znów miała, to samo z włosami muszę myć codziennie

Na to wygląda że Bum będziemy testować razem :)

Nessi nerwowa to może na tą pogodę jesteś albo jakiś uczniow masz niegrzecznych [emoji6]
No widzisz to wymiana by nie była taka fajna bo mi @ już znikaaa [emoji3]

wff2krhmvaem9yip.png
Ehh ...dzieciaki mam fajne ... tylko problemowe :p
Dzisiaj 8 godz. z dziećmi :D jakieś 90 sztuk :D może któraś chętna ?:D
Padam na twarz ...a ciągle gadać trzeba ...usta pieką jak diabli ..
dzisiaj tylko masa sepleniaczków, rotaczaków, 10 z ORM, jedno z mutyzmem selektywnym, 2 z autyzmem i jedno z zespołem beckwitha.
A i jeszcze gammaczki, kappaczki itd.

hajmal to mamy jeden dzień różnicy , mam Cię na oku [emoji41]

Ja tam cere mam ok , malo co mi syfkow wyskakuje [emoji4]

Nessi musisz lubić to co robisz , dzieci zapewne cię uwielbiają [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

No ...to witam koleżankę w klubie ...u mnie to samo jest :]
Aa to nie jestem sama [emoji16][emoji16] i nie dosc ze na gebie to jeszcze na lbie mam lojotokowe zapalenie skory (qrwa Mac [emoji38] ) i wlosy leca garsciami[emoji32][emoji32][emoji32][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] wykoncze sie

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
hajmal to mamy jeden dzień różnicy , mam Cię na oku [emoji41]

Ja tam cere mam ok , malo co mi syfkow wyskakuje [emoji4]

Nessi musisz lubić to co robisz , dzieci zapewne cię uwielbiają [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Oj tak ...na niejadków działam jak głód :D którego nie mają :D
Bardziej mam lepszy kontakt z dziećmi jak z dorosłymi :p
Dzisiaj miałam po diagnozie dwoje co na terapię chodzić nie muszą ale wyły za mną, więc je wzięłam na te 5 minut chociaż pogadać do gabinetu :p o lalkach barbi, My little pony i takie tam poważne tematy...
A i portret swój dostałam ...w sukience - chociaż nie chodzę, ale jak powiedziała Tosia ''nie umiem spodni malować Pani!'' :D Może potem się pochwalę jak telefon podładuję :)

Do góry