reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi hahaha o temp to nie do ciebie pisałam ! [emoji41] coś zakręcona jesteś [emoji2]

Carmen w takim razie , tam nie zwracaj uwagi który to dc , tylko ładnie się bzykajcie jak pszczółki [emoji219][emoji219]

wff2krhmvaem9yip.png
Ahahaaa[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jak nie zasne predzej to se polatamy [emoji16][emoji16][emoji16]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Nessi dzieci są kochane [emoji4] no poważne tematy to były , ale fajnie , że mogą z Tobą pogadać , może kiedyś jak jakiś maluch np będzie miał problem jakiś większy , śmiało podejdzie do Ciebie i pogada jak ich tak słuchasz [emoji6]

Carmen też bym sobie polatala , mam nadzieję , że już jutro [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

To ja jak żywa ...mniejsza o kolor włosów :D
WP_20161003_001.jpg

A to od syna dostałam (z zaznaczeniem, że czołg do zwrotu - bo mu się jeszcze przyda) hahaha
WP_20161003_004.jpg

WP_20161003_006.jpg

Załączniki

• WP_20161003_001.jpg
    WP_20161003_001.jpg
    289,4 KB · Wyświetleń: 139
  • WP_20161003_004.jpg
    WP_20161003_004.jpg
    117,4 KB · Wyświetleń: 140
  • WP_20161003_006.jpg
    WP_20161003_006.jpg
    112,3 KB · Wyświetleń: 139
Nessi dzieci są kochane [emoji4] no poważne tematy to były , ale fajnie , że mogą z Tobą pogadać , może kiedyś jak jakiś maluch np będzie miał problem jakiś większy , śmiało podejdzie do Ciebie i pogada jak ich tak słuchasz [emoji6]

Carmen też bym sobie polatala , mam nadzieję , że już jutro [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png
No Bumku, nie ma w świecie ważniejszych problemów jak dziecięce :D
Co ja się dzisiaj nasłuchałam ...
Najgorsze to, gdy rozmawiasz luźno z dzieckiem o ''tych ważnych sprawach'' i słyszysz nagle od 4 latka: ''tata wódkę pije wie Pani ?, czasem i mama pije wódkę, a Pani pije ?'' Mój tata pali papierosy, mój bije mamę itd. Dzieci nie kłamią, dzieci zawsze prawdę powiedzą - same od siebie.
A wiele razy rodzic przychodzi się o coś zapytać i wali wódą na kilometr ..
Ręce opadają ..

Nessi no jakie ładne [emoji7]
Hahaha syna masz udanego [emoji23]
Fajnie tak rysunek dostać zapewne [emoji4]

Ciekawe kiedy ja coś dostane od Lenusi [emoji5] , na razie maluje po swojemu farbkami i ma dużo radochy i mama też z pierwszych rysunkow córki [emoji6]
1475527977707.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1475527977707.jpg
    1475527977707.jpg
    72,6 KB · Wyświetleń: 172
No Bumku, nie ma w świecie ważniejszych problemów jak dziecięce :D
Co ja się dzisiaj nasłuchałam ...
Najgorsze to, gdy rozmawiasz luźno z dzieckiem o ''tych ważnych sprawach'' i słyszysz nagle od 4 latka: ''tata wódkę pije wie Pani ?, czasem i mama pije wódkę, a Pani pije ?'' Mój tata pali papierosy, mój bije mamę itd. Dzieci nie kłamią, dzieci zawsze prawdę powiedzą - same od siebie.
A wiele razy rodzic przychodzi się o coś zapytać i wali wódą na kilometr ..
Ręce opadają ..
Dlatego ja bym chyba nie mogła pracować z dziećmi i słuchać takich rzeczy , przecież to smutne [emoji20]
A rodzice nieodpowiedzialni ...

wff2krhmvaem9yip.png

Nessi no jakie ładne [emoji7]
Hahaha syna masz udanego [emoji23]
Fajnie tak rysunek dostać zapewne [emoji4]

Ciekawe kiedy ja coś dostane od Lenusi [emoji5] , na razie maluje po swojemu farbkami i ma dużo radochy i mama też z pierwszych rysunkow córki [emoji6]
Zobacz załącznik 776379

wff2krhmvaem9yip.png
Ja widzę, że mama sobie pod spodem rysuje własne rysunki, - a raczej koloruje :p Hipcio, konik ?:p Zboczona Ty!

Nie no ... młoda pewne linie maluje :) będzie artycha :) W USA za takie abstrakcje niezłe ceny dają :D

Nessi ja zboczona !? [emoji23] no czasem cos jej pokoloruje , zeby kolorowo bardziej w pokoju miała , choć ona i tak często te z dołu zrywa [emoji4]

Heheh zostawie je , może kiedyś zgarniemy miliony za nie [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry