Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
taa m mnie męczył po 2 razy dziennie juz miałam dosyć haha ... dzwonił niedawno i mu mowie ze po ... bo jeszcze chciał męczyć ... bo wie lepiej haha wypytal a co a kiedy a jak ... dokładniej niż ginekolog[emoji28] siedem światów z nim mamNessi oj bedzie łamał serca dziewczyną [emoji174][emoji106]
Artemida moze to jest przepowiednia , ze juz w którce będzie taka córeczka ! [emoji5]
anula no i super , podzialane? [emoji6]
![]()
taa m mnie męczył po 2 razy dziennie juz miałam dosyć haha ... dzwonił niedawno i mu mowie ze po ... bo jeszcze chciał męczyć ... bo wie lepiej haha wypytal a co a kiedy a jak ... dokładniej niż ginekolog[emoji28] siedem światów z nim mam
Hey widoczny spadek jest w 12 dc.
no właśnie średnio były co 28 dni a ostatni miał 24 dc czyli ten tez może być taki krótki?Hey widoczny spadek jest w 12 dc.
To i cykle pewnie tez masz krotkie, co?
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
no właśnie nie wiem do końca bo fl trwała u mnie przeważnie 11 dnikotek 12dc+14 = cykl 26dniowy.
![]()