• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

W ogole gdzieś nam agnesis zaginęła [emoji17]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Nessi oj bedzie łamał serca dziewczyną [emoji174][emoji106]

Artemida moze to jest przepowiednia , ze juz w którce będzie taka córeczka ! [emoji5]

anula no i super , podzialane? [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png
taa m mnie męczył po 2 razy dziennie juz miałam dosyć haha ... dzwonił niedawno i mu mowie ze po ... bo jeszcze chciał męczyć ... bo wie lepiej haha wypytal a co a kiedy a jak ... dokładniej niż ginekolog[emoji28] siedem światów z nim mam

taa m mnie męczył po 2 razy dziennie juz miałam dosyć haha ... dzwonił niedawno i mu mowie ze po ... bo jeszcze chciał męczyć ... bo wie lepiej haha wypytal a co a kiedy a jak ... dokładniej niż ginekolog[emoji28] siedem światów z nim mam

Anula zazdroszczę takiego faceta :P mój na niczym się nie zna - znaczy czasem mówi że jestem inna tam w środku :D
Ale jeśli chodzi o to kiedy się zaczynają dni płodne to zero - wszystko trzeba mu mówić - kiedy o której godzine itd, wkurza mnie to bo nie ułatwia mi - czasem mam wrażenie że tylko ja o tym myśle i muszę pamiętać. A żeby 2 razy dziennie to hoho nie dałby rady. Kiedyś przez cały tydz dzień w dzień było i już ledwo zipał :D Chyba mam słaby model -.-

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry