• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ależ mi się nudzi [emoji33] mógłby już P z pracy przyjść , bym mu chociaż podokuczala [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Dzień dobry , wstawać spiochy !

Wychodzi na to , ze u mnie owu była w 24dc ? [emoji50] zgadzaloby sie , bo wtedy temp byla najniższa i ta szyjka taka dziwna...

1477550039850.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477550039850.png
    1477550039850.png
    41,2 KB · Wyświetleń: 320
Cześć wszystkim!Dziś już spałam dobrze, podbrzusze nie bolało za to wczoraj wieczorem nie za bardzo się czułam-pobolewało mnie podbrzusze i chyba brzuch, już sama nie wiedziała co mnie bardziej boli. Dzisiaj na razie podbrzusze mnie tylko ćmi. Mam nadzieję, że jak ma przyjść @ to niech przychodzi, bo męczy mnie już to podbrzusze. Zmieniłam swoje myślenie. Doszłam do wniosku, że nie będę się już tak ścierać z tymi staraniami. Jak dostanę okres to nie zamierzam płakać i tego przeżywać.
Carmen z tym Twoim m to było dobre, przynajmniej chłopaczyna stara się i mu zależy na sukcesie. Przyłożył się i teraz chce jak najszybciej poznać efekty. Mój coś teraz podpytuje jak się czuję. Pewnie siedzi na szpilkach tylko nie przyzna się do tego.

kacha jak dostaniemy @ to dostajemy powera na następny cykl ! [emoji5]
Choć u mnie zapowiada się długi znów około 40 dni , mam nadzieję , ze nie dłuższy....
A wczoraj mnietak jajnik bolal , ze az cala noge mialam gorąca z niego , ale coś do góry poszło , obejrzymy jak będzie jutro [emoji5]

Artemida a moze owu ?...

wff2krhmvaem9yip.png

Hej dziewczynki, a u mnie @ jeszcze nie ma, tempka podskoczyła do 37 znowu, nie chcę się nastawiać, no bo wiadomo, ale nie mogę przestać o tym myśleć, już nawet sny mam tylko o tym... Miłego dnia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry