Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cos w tym jest, od wczoraj od nocy mloda sie drze non stop, a taka spokojna bylakruczyca: bardzo ładne obrączki
oleczka: specyficzne poczucie humoru ma szefowa. No ale może kogoś to śmieszy :| Jak się już ktoś decyduje na takie żarty to powinien być pewny, że osoba do której jest kierowany nie zostanie urażonaJednak niektórzy nie mają taktu i wyczucia.
lux: noworodki się szybko zmieniają, propocje się im zmieniają. Te 3 800 g to wcale nie tak dużo
julia: mi kiedyś też sie test odbrawił, a kiedy poszłam zrobić krew to nic nie wyszło. Powinni zwracać za takie wadliwe. Nad gonadotropinami warto się zastanowić, zwłaszcza, kiedy clo nie przynosi pożądanych efektówA do zastrzyków da radę się przyzwyczaić, pewnie pierwszy najgorszy
A potem z górki
xbum: hormony można oznaczać w różnych fazach cyklu. Zależy co lekarz chce zobaczyć. Jak chciał teraz to ja bym zrobiła teraz. A jak to, że zlecił na nfz a sama płacisz? Dlaczego?
karola: o kurde :/ Niezbyt fair ten twój pracodawca :/ A z piecem...przykro mi, że ktoś ucierpiał. Niestety wypadki sie zdarzająPewnie macie procedury na takie okoliczności i będą wyjaśniane przyczyny. Dobrze, że tobie się nic nie stało.
luska: pyszny obiadek u ciebieTeż jestem ciekawa co ten inofem u ciebie zdziała. Mam nadzieję, że jajniczki będą ci ładnie pracowały i produkowały piękne komóreczki.
jej starsza corka tez taka placzka byla, tez dala jej popalicxbum: z nfz ciężko się czasem połapać
lux: noworodki muszą dać popalić świeżo upieczonym rodzicom, żeby ci wiedzieli, że dziecko to nie bułka z masłem![]()