• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum za dwa dni powtórz, bo jak ten zielony test powiększam to cos jakby mi tam cieniem sie rzucało. Na drugim zreszta tez, moze to już moje omamy i oczy wyobraźni same sobie widza co chcą [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
W piątek zrobię...

wff2krhmvaem9yip.png

Wonderful nie trzeba i tak będzie dupa haha ...
Choć dziś dopiero 11dpo...

Artemida i dobrze niech zbada , moj mial tez isc , ale stwierdził , ze chyba nie musi...

wff2krhmvaem9yip.png

Nie ma bata, na moje Bumek jestes w ciazy. Temp juz dlugo utrzymuje sie wysoko.
U mnie z temp niestety kaszana [emoji26] qrwa mam isc zrobic ten progesteron.i juz sama nie wiem czy owu byla w 13 dc czy nie [emoji34][emoji34] temp by na to wskazywala, testy co innego mowia.....
Jesli jest juz po owu to raczej nic z tego bo rosnie jak nie ma. Wiec nie ma odmowy musze isc do gina na sile

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Carmen pokaż tą temp...
Ale w zeszłym cyklu tez mialam podobnie a w ciąży nie byłam , więc ta temp to tak bardziej owu ino wyznacza...

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Anula, oficjalnie skończyłam już 37 tc więc tak naprawdę mogę zacząć rodzić[emoji12] No ale narazie nic na to nie wskazuje. Czuję się dobrze, ale już troszkę zmęczona. Przy życiu trzyma mnie myśl że za niedługo już zobaczę tego szkraba.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry