• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Julia chyba tak zrobię. Normalnie jakby mi ktoś skrzydła odciął tak się czuje i jeszcze to przeziębienie. I szok przeżyłam jak włosy umylam. Cały pęk mi w rękach został:-/
Julia a ty czekasz na okres? Może jeszcze nie wszystko stracone com?

Bum trzymam kciuki za dobre wyniczki:-) ja to zawsze krew oddaje jak mam dyżur ha ha. Mundur działa cuda i mnie zawsze ktoś przepuści.

Oleczka gratuluję maleństwa. Dziewczyny mają rację nie przejmuj się objawami. Moja siostra w 1 ciąży wymiotowala non stop od 7 tyg. a w drugiej ani razu i zero objawów i zorientowala się że jest w ciąży w 13 tyg.! Może chłopczyk będzie i łagodnie mamusie traktuje.

Boże jak ja już chciałabym być w ciąży

reklama
Olciaa głowa do góry jest wszystko w porządku :)
Jak się obawiasz jedź na IP oni sprawdzą co jest grane , powiedz ze boli Cię brzuch , nospa nie pomoga i tyle :)

Julia tak już jestem po :) teraz do biedronki i do domku :)

Ja wydalam 156.00 zł ale wyniki dopieroo w poniedziałek buu :(

Tynka ha jaka bystra i nigdy nie spojrza krzywo[emoji14]Tez bym chciala juz byc w ciąży !!
Ale niestety trzeba czekać naa cud ...

Tynka za duzo ostatnio na Was spadlo dlatego masz takie samopoczucie:/ mam nadzieje ze niewszystko u Was stracone!
Tak czekam na @[emoji4] oj niesadze zeby cos z tego bylo [emoji6]
Aa wykorzystujesz swoj mundurek;) pewnie hihi
Przyjdzie czas na Ciebie:)

kruczyca: ja zwykle wstaję w weekend przed 8, tak po prostu mam ;) Mam nadzieje, że z rana u pieska zacznie się ładnie goić. U mnie ładnie, ale chłodno.

xbum: mogę oddać trochę słonka :P Tylko, że zimno u mnie ;) Coś za coś chyba. E to nawet nie tak źle cenowo za te badania. A wyniki z soboty to chyba w większości przypadków dopiero w poniedzialek :(

tynka: uuu coś cię pobiera. To też tak, że jak człowiek przygnębiony to przyciąga przeziębienie :( Zdrówka!

oleczka: no dobra, to będę trzymać kciuki, żeby młości wróciły :D Nie no, przeciez mdłosci pojawiają się i znijaką. Nie muszą być cały czas :) Bądź dobrej myśli.

julia: ćwir ćwir ;) Powodzenia u ortopedy, a co się dzieje z córcią?

Ja mam kiepski humor...zrobiłam w końcu betę w piątek i mam 2 :| Nie wiem po co poszłam, skoro to i tak nic nie wnosi a swoje już przepłakałam. Betę zrobiłam na 6 dni przed terminem @, mniej więcej 9-10 dni po owulacji...jakoś mi uszy opadły i wróciłam na ziemię :/ Teraz nie robię bety przed terminem @, bo to sensu nie ma :/ A w ogóle mogło być tak, że owulacja była później i wtedy wychodzi, że 8 dni po zrobiłam...po co to komu :/ Teraz czekam na @ i tyle...przyjdzie - jestem pogodzą z losem, nie przyjdzie - będę się cieszyć jak powtórzę betę i coś wyjdzie. Mogłam się posłuchać ginekologa i zrobić dopiero po terminie @ :/

No a tak poza tym to idę zaraz na rower.

Jugo kochana a wiesz ze ostatnio czytalam z3 jesli jest wiecej niz 0,1 to cos sie dzieje? Serio! Dziewczyna z innego forum poszla i miala 3 a norma niby do 5 wiec teoretycznie niejest w ciazy ale powinna miec wartosc zerowa , ponowila za 2 dni i miala 8 bete!!!
A jaka u Ciebie byla norma?
Jaka pogoda? Bo u nas pochmurno i zaczelo kropic wiec z roweru nici

julia: u mnie od 5 ciąża. A te moje 2 to równie dobrze może być pozostałość po ovitrelle (brałam 12 dni temu). Ja się tylko sama na siebie złoszczę, że poszłam za wcześnie na tą betę. Mogłam poczekać do terminu @. Piszą, że beta wykrywalna ok. 7 - 10 dni po zapłodnieniu a zaczyna być wydzielana ok. 24-48h od implementacji zarodka. Co ma być to i tak będzie. No ale czasu się nie cofnie. Mam nauczkę na przyszłość. U mnie słonecznie, ale tylko 10 stopni. Krótko jeździłam, bo mnie brzuch zaczął pobolewać :(

Co tu tak cicho? U mnue w labie tez ciąża od 5 ale Jugo beta bez sensu, teraz będziesz tylko myśleć i się zastanawiać.
U nas pochmurno i ok 12 stopni. Z piesem dalej nie za dobrze ale lepiej niż było ostatnio czyli jakiś postep jest. Oby tak było dalej. U mnie dni płodne zaczynają się w poniedziałek ale coś juz dziś mnie do K ciagnie i korci :D tylko ze on spi po kawalerskim swoim po 13 do domu wrócił jak wczoraj rano wyszedł do pracy :D no cóż poczekam do wieczora może wróci do żywych ;)

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Jugoslawa na fwoje babka wrozyla...ale fakt jest taki ze sprawa u Ciebie jeszcze niewiadoma;) wiec nadal szanse sa hihi[emoji6]
Mnie po rowerze tez cos ciaglo a teraz to nawet niema pogody bo kropi u mnie:/
Po ortopedzie wiesci srednie:/

Kruszyca a no kazdy z rodzina siedzi;)
A to wieczorem moze cos podzialacie;)

reklama
kruczyca: ja po tym jak pół dnia ryczałam to się oczyściłam. Teraz jakoś bez emocji, co będzie to przyjmę. I tyle. No to jak ci chłop do żywich wróci to możesz go zaraz wykorzystać :D A co! :D To już za tydzień :D

julia: przykro mi, że od ortopedy nie takie wieści jakbyś chciała :( Dopóki nie ma @ szansa zawsze będzie ;) Także i u ciebie i u mnie jeszcze nie wiadomo co :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry