• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum smacznego [emoji4] daj znać jak smakuje [emoji6]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Bum zdrówko :)
Agnesis no niestety tak tutaj jest co zrobić... ja jednak jestem już inaczej traktowana, bo zwyczajowo to tak jak pisałam idziesz do gp , on potwierdza ciąże , potem wysyła list do szpitala i masz usg w 12 tc. Ja już na co dzień mam kontakt ze szpitalem i mam umówione wizytę na usg i do lekarza, jak czegoś potrzebuję to od razu reagują

agnesis no ładnie pachnie mam nadzieję , że w smaku bedzie znosne [emoji4]

tęczowa to daj znać po co tam ci powiedzieli [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum zdrówko :)
Agnesis no niestety tak tutaj jest co zrobić... ja jednak jestem już inaczej traktowana, bo zwyczajowo to tak jak pisałam idziesz do gp , on potwierdza ciąże , potem wysyła list do szpitala i masz usg w 12 tc. Ja już na co dzień mam kontakt ze szpitalem i mam umówione wizytę na usg i do lekarza, jak czegoś potrzebuję to od razu reagują

Tyle dobrego chociaż [emoji4]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Hej

Bardzo dawno nic nie pisałam ale czytam was codziennie i oczywiście kibicuje i trzymam &&&& za wasze dwie krechy ,jak obiecałam Bum napisze :-).

A wiec w 13 ty ciąży poszłam szczęśliwa na badania prenatalne z ciekawością co się tam chowa , zamiast tego markery na usg pokazały wysokie ryzyko wad genetycznych zespół downa aż 1:13 itd . Oczywiście płacz i dalsze badania dlatego tez cieżko było mi co kolwiek pisać . Czekałam na amniopunkcję 3 tygodnie , a potem kolejne 3 na wyniki i dziś w końcu je odebrałam ' kariotyp prawidłowy męski ' :-) Bum zmień w tabelce , bo jednak lekarz na prenatalnych się pomylił i nie będzie dziewczynki .

Teraz w końcu mogę skupić się na ciąży i wrócić tu do was .:-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry