• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A ja sie chu.....jaszczo czuje
W glowie mi sie kreci mocno . Boli mnie od prawego jajnika tak w lewa strone,tam gdzie pipka jest i ta kosc..nie wiem jak to wytlumaczyc..teraz mam dopiero schizy aaaaa[emoji14]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Wiecie co wlasnie moj maz zadzwonil do mnie , mowi mi ze jego kolega jechal szybko do.domu bo laska zadzwonila spanikowana i wrzeszczala w nieboglosy : nie wiem co robic, przyjedz szybko...
On na to : ale co sie stalo
Ona na to tragedia sie stala!!! Jestem w ciazy!!!
I mu mowi: jak najszybciej do szpitala,nie chce tego dziecka, a on do niej: jak ja przyjade i ci dam popalic to od razu stracisz ta ciaze!!!
Ja se mysle,ze jednak ludzie to sa poj...ebani[emoji24]
Zamiast sie cieszyc to ja.nie wiem gdzie lby maja[emoji34][emoji34][emoji34] az mam normalnie wku...rwa
Bumek a ty jak tam ?? Ziolka dzis przed snem bedziesz saczyla?

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

U mnie cos dziwnego się pojawiło... Od jakiegoś czasu pojawiła mi się wydzielina, w sumie raz wiecej było widać na wkładce a teraz już tylko na papierze. Ma kolor bardzo jasny brązowy - taka kawa z mlekiem i jest bardzo rozciągliwa. Nie jest to normalne plamienie jak zwykle mam parę godzin przed @,,,,
DO tego dochodzi bół brzucha, lędźwi i kregosłupa (może nerki)
Czy któraś miała już takie coś?

Carmen takie laski nigdy nie pojmą tego, ze niektórzy latami marzą o dziecku i sa bezsilni. One nierozumieją, ze dziecko to cud. Za tępe są [emoji35]
W szkole u nas zauważyłam jedna kobietę, zaniedbana na czym świat stoi, uwierzcie, nawet zębów nie ma. No nic do kobiety nie mam, bo rozumiem, ze różnie w życiu bywa, ale ona ma trójkę i już widoczny brzuszek... jak ja mijam to zawsze mam w głowie pytanie, kiedy ja sie doczekam. Nie zazdroszczę jej, bo nie mam czego, nie oceniam jej, tylko myśle, ze jak ktoś nie chce albo nie powinien zachodzić, to z prędkością światła zachodzi, a my jak chcemy to sie musimy spinać jak cholera [emoji52]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

U mnie cos dziwnego się pojawiło... Od jakiegoś czasu pojawiła mi się wydzielina, w sumie raz wiecej było widać na wkładce a teraz już tylko na papierze. Ma kolor bardzo jasny brązowy - taka kawa z mlekiem i jest bardzo rozciągliwa. Nie jest to normalne plamienie jak zwykle mam parę godzin przed @,,,,
DO tego dochodzi bół brzucha, lędźwi i kregosłupa (może nerki)
Czy któraś miała już takie coś?

Artemida mi sie zdarzały plamienia we wszystkich odcieniach brązu i beżu. Myśle, ze dostaniesz @. Takie plamienie moze oznaczać spadek progesteronu. Ale warto wspomnieć o tym ginowi przy okazji. Moze faktycznie dupek wcale nie jest Ci potrzebny.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

U mnie po tym jednorazowym plamieniu rano, a w/aściwie zabarwionym śluzie, póki co cisza, sucho i czysto
Byłam pewna że @ się rozkręca
Ocipiec można [emoji34]
Dziś mam 9 dpo
Oszaleje zanim @ przyjdzie

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen no cos nie tak, jakby w ogóle owu nie było. A w jakich jednostkach masz podany wynik?

Mania a moze to plamienie implantacyjne??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry