• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lux u mnie słychać wszędzie a szczególnie u nas w pokoju , bijatyki , wyzwiska , nawet na dzieci słowa takie , że masakra ... muzyka na full .
ale co zrobić , takim nawet nie wchodzić lepiej w drogę ..

reklama
julia: i taki basen też lubię :D Te resaturacje na basenach to zawsze są kuszące :D Ja mam termin na czwartek. O widze, że ty 2 dni wczesniej. Ja licze cykl według poprzednich, a tak na prawde nie wiem dokładnie kiedy owu była :/ Może każdy pęcherzyk pękł w innym dniu? :| No ciekaw co to będzie. Mój chłop to też sknera :p A mi też się marzy spa :) Pisałaś do lekarki odnośnie gonadotropin?

lux: aa tak, wspominałaś, że tam też dziecko. Kurczę, szkoda dzieciaczka, że w takich warunkach musi żyć :(

xbum: może będą wcześniej wyniki, chociaż mogą wrzucać razem z tymi z poniedziałku :( Ale zawsze ci mąż może podyktowac telefonicznie :D

My po kolacji i dopiero teraz czuję, że moja temperatura wróciła do normy :D

EDIT:
Zapomniałam dodać, że na spacerze prześladowały nas bliźniaki! Gdzie się nie spojrzałam ja albo mój M tam podwójny wózek :D To się dopiero nazywa skrzywienie :D

Ostatnia edycja:
Xbum powiem ci moja ma prawie 6 lat i nadal to mam choc juz troszke lepiej znosze rozstania;)

Jugoslawa to witaj w klubie Sknerusow haha[emoji41]
Ja licze tak jak mi lekarka powiedziala;)
Jest to mozliwe zeby pekly w innym czasie?;)
Wiesz co jeszcze nie pisalam, poczekam na moja @ i wtedy zaraz jej bede pisax kiedy mam sie pojawic i jaki plan dzialania bo niewiem co zaczac brac;)
Napewno jak bedzie Clo to chce wieksza dawke bo na jednym.tabsie owu byla w 23 dc[emoji32][emoji32] wiec troche dlugo!!

ja jak go spotkam to mu powiem co o im mysle, wczoraj juz taka zla do gory poszlam,ale nie zapukalam do drzwi, bo byli pijani na maksa...moj mowi, daj spokoj nie idz, pogadamy z nimi jak wytrzezwieja

julia: nigdy nie brałaś większej dawki CLO? U mnie zwiększenie o poł tabletki dało dobry efekt, bo miałam dwa pęcherzyki. Owulacja była ok. 1-2 dni wcześniej niż podczas brania 1 tabletki. Ja kiedyś rozmawiałam ze swoim gin o gonadotropinach, ale nic konkretnego nie ustaliliśmy. Zobaczymy co dalej. Ja jak myślę o gonadotropinach to biorę pod uwagę inseminację, żeby jeszcze bardziej szanse zwiększyć. Te leki dużo droższe niż clo. No ale przed inseminacją musiałabym zrobić hsg, więc musze się zakręcić wokół cytologii i posiewu.

lux: jak pijana ekipa to nawet nie warto samodzielnie pukać, bo nie wiadomo co może się stać :/

Julia , Nati zmienione w tabelce ;)

Jugo taa prędzej bym wolała , żeby mi fotki porobił i wysłał bo takie podawanie to nie zbyt dobrze będzie :D
Może coś będzie z tymi bliźniakami ! Oby kochana oby ! :)

Julia no bo ciężko jest ja to się martwię czy wszystko ok , a najlepsze jest to , że jak po nia przychodzilismy to żadnej reakcji nie było aż smutno się robiło ...

A mi się kuźde ten śluz rozkręca teraz jest go mniej ale taki kurzy ... No nic jakby to jakimś cudem jednak owu była choć nie wierzę , trzeba zadziałać co nie :D

julia: nigdy nie brałaś większej dawki CLO? U mnie zwiększenie o poł tabletki dało dobry efekt, bo miałam dwa pęcherzyki. Owulacja była ok. 1-2 dni wcześniej niż podczas brania 1 tabletki. Ja kiedyś rozmawiałam ze swoim gin o gonadotropinach, ale nic konkretnego nie ustaliliśmy. Zobaczymy co dalej. Ja jak myślę o gonadotropinach to biorę pod uwagę inseminację, żeby jeszcze bardziej szanse zwiększyć. Te leki dużo droższe niż clo. No ale przed inseminacją musiałabym zrobić hsg, więc musze się zakręcić wokół cytologii i posiewu.

lux: jak pijana ekipa to nawet nie warto samodzielnie pukać, bo nie wiadomo co może się stać :/
dzwonilam na policje i mowil, ze anonimowo nie moge zglosic zaklocania ciszy nocnej a nie chce nazwiska podawac, by wiedzieli, ze to ja ehh

Lux no co ty , czemu anonimowo nie ? Ja kiedyś dzwoniłam bo akurat mam pod oknem schody do klatki i zawsze w lato takie 3 sasiadki tam siedza i klachaja nawet do 1 w nocy ale nie po cichu ino masakra tak glosno , ze spac nie idzie a okna pootwierane to normalnie przyjechali nie musialam danych podawac ...

reklama
Jugoslawa nigdy niemusialam bo raz dwa w ciazy bylam hihi;)
To moze jakies przeznaczenie?;)
Bo niestety to juz drozsza sprawa wiec ja bym jednak chciala zostac przy tym Clo przez jakis czas. To za duzej roznicy niema w owulacji!
Na Ciebie juz niebedzie trzeba kombinowac;)

Xbum nikomu dzialania niezaszkodzily hehe;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry