Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzwonilam na policje i mowil, ze anonimowo nie moge zglosic zaklocania ciszy nocnej a nie chce nazwiska podawac, by wiedzieli, ze to ja ehhjulia: nigdy nie brałaś większej dawki CLO? U mnie zwiększenie o poł tabletki dało dobry efekt, bo miałam dwa pęcherzyki. Owulacja była ok. 1-2 dni wcześniej niż podczas brania 1 tabletki. Ja kiedyś rozmawiałam ze swoim gin o gonadotropinach, ale nic konkretnego nie ustaliliśmy. Zobaczymy co dalej. Ja jak myślę o gonadotropinach to biorę pod uwagę inseminację, żeby jeszcze bardziej szanse zwiększyć. Te leki dużo droższe niż clo. No ale przed inseminacją musiałabym zrobić hsg, więc musze się zakręcić wokół cytologii i posiewu.
lux: jak pijana ekipa to nawet nie warto samodzielnie pukać, bo nie wiadomo co może się stać :/