Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak,.dzis chce tam isc pogadac z nimi, bo mam juz ich po dziurki w nosielux: znowu sąsiedzi? Ja też właśnie kończę śniadanie.
u mnie dzien pracowityHej ja też się melduje i nie zamierzam uciekać od Wasnie miałam czasu pisać
a tak to u mnie dzień jak codzien
Wczoraj dostaliśmy zaproszenie na ślub ale nie chcę mi się bo daleko :/
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

zycze Ci super pogody na TEN dzienMelduje się i ja
U mnie dni płodne się zaczęły 10 dc, wszystko ok,sluz jest, ochota jest, oczka błyszczące sądziś pod wieczór jedziemy do Dj omówić wszystko z fotografem juz pogadane bo przyjedzie dopiero w dniu ślubu. Dziewczyny jakie mialyscie piosenki na pierwszy taniec?
nam nic nie podchodzi... Jakiś taki kiwaczek byle nie disco jak farba itp
czekam tez na telefon z alkoholi ze juz można odebrać ale z tym to spokojnie, mają do czwartku czas
pogoda u mnie paskudna ale ciepło. Oby się wypogodzilo do soboty
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję kochana :* chociaż ja od dawna przeczuwam ze będzie padać hahazycze Ci super pogody na TEN dzien![]()
nie no chyba takiego pecha nie bedziecie miec co? pisz tam list i pusc wysoko, ze zamawiasz super pogodeDziękuję kochana :* chociaż ja od dawna przeczuwam ze będzie padać hahaale spoko byleby mi fryzura wytrzymała
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha ja to się już dwa lata temu smialam ze nawet jak weźmiemy ślub w srodku pustyni to będzie tak lać ze się bloto zrobinie no chyba takiego pecha nie bedziecie miec co? pisz tam list i pusc wysoko, ze zamawiasz super pogode![]()