• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

julia: niech te nasze @ nas zaskoczą i nie przychodzą :P Co z tego, że wszystko wskazuje, że przyjdą, niech nam niespodziankę zrobią :D Tortilla fajny pomysł. Ja też jeszcze nie wymyśliłam co będę dzisiaj robić :) Udanego dnia :)

reklama
Dzień dobry :)
Ja również dołączam do grona przeczuwających @.. ;P
Całą noc nie spałam, choć to dopiero 24 d.c., ale ostatnio lutkę kazali odstawić w 21 d.c. i szybko przyszła @, więc teraz może też tak być.. strasznie źle się czuję niedobrze, brzuch boli.

Melduje się i ja ;)
U mnie dni płodne się zaczęły 10 dc, wszystko ok,sluz jest, ochota jest, oczka błyszczące są :D dziś pod wieczór jedziemy do Dj omówić wszystko z fotografem juz pogadane bo przyjedzie dopiero w dniu ślubu. Dziewczyny jakie mialyscie piosenki na pierwszy taniec? :) nam nic nie podchodzi... Jakiś taki kiwaczek byle nie disco jak farba itp :D czekam tez na telefon z alkoholi ze juz można odebrać ale z tym to spokojnie, mają do czwartku czas ;) pogoda u mnie paskudna ale ciepło. Oby się wypogodzilo do soboty

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Melduje się i ja ;)
U mnie dni płodne się zaczęły 10 dc, wszystko ok,sluz jest, ochota jest, oczka błyszczące są :D dziś pod wieczór jedziemy do Dj omówić wszystko z fotografem juz pogadane bo przyjedzie dopiero w dniu ślubu. Dziewczyny jakie mialyscie piosenki na pierwszy taniec? :) nam nic nie podchodzi... Jakiś taki kiwaczek byle nie disco jak farba itp :D czekam tez na telefon z alkoholi ze juz można odebrać ale z tym to spokojnie, mają do czwartku czas ;) pogoda u mnie paskudna ale ciepło. Oby się wypogodzilo do soboty

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
zycze Ci super pogody na TEN dzien :-) :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry