• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ciężko powiedzieć jedne biorą witaminy inne sam kwas foliowy. Musisz sama wybrać ale jak już to wydaje mi się że albo jedno albo drugie. Co do testów owulacyjnych ja brałam pod uwagę ten który wyszedł najmocniej, nigdy nie wyszła mi druga kreska mocniejsza od testowej. Trzeba obserwować się kilka cykli żeby jakkolwiek rozkminic. Fajne są też wykresy z temperatura.

Ewela witaj, [emoji4] napisz cos o sobie [emoji4]

marc a w ktorym dc jesteś [emoji3]
Mi gin kazał dla starających się sam kwas bez witamin lykac [emoji6]

Dzol ooo no widzisz , to będę też wiedziała [emoji4] choć ja to mam daleko aptekę od nich.

Drzemke małą zaliczylam z młodą i teraz się czuje do bani , wstajesz a tu ciemno jak w doopie...

wff2krhmvaem9yip.png

cykle 28 dniowe ( tzn. mam zanotowane cykle z ostatnich 6 miesięcy i średnia wychodzi właśnie 28 dniowe ) raz miałam 26 raz 27 kilka razy 28 , ale zazwyczaj są w normie :) czyli wychodzi na regularne :)
właściwie ostatnią miesiączkę dostałam w 33 dniu cyklu - pierwszy raz od roku

dzisiaj jest mój 10 dzień cyklu właśnie :)

cykle 28 dniowe ( tzn. mam zanotowane cykle z ostatnich 6 miesięcy i średnia wychodzi właśnie 28 dniowe ) raz miałam 26 raz 27 kilka razy 28 , ale zazwyczaj są w normie :) czyli wychodzi na regularne :)
właściwie ostatnią miesiączkę dostałam w 33 dniu cyklu - pierwszy raz od roku

dzisiaj jest mój 10 dzień cyklu właśnie :)
No to rub testy owu i do dzieła ;) jak coś to możesz nam wstawiać fotki :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry