• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Pobiegane, ale czuje niedosyt [emoji12] tylko 4,19km mogłabym więcej, bo nogi niosły o dziwo, ale skurcz mnie łapał co chwile w boku i doopa blada [emoji20] teraz tylko śmierdze [emoji38][emoji38]

Agnes brawo Ty [emoji41] padła bym trupem ... ja za to po leniwym i wymuszonym spacerze z psem ...

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Agnes mój by nie podolal 20 km ...padłby grubas [emoji38] noo to najgorsze ze spocisz się jak [emoji200] a spalone tyle co nic ....

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Hej[emoji6]

Ja się melduje z wkurwem od samego rana. Po pierwsze okna chyba trochę pomogły bo w domu jaśniej i jakieś resztki czopa jeszcze odchodzą.
Po drugie od rana boli mnie głowa.
A po trzecie, dostałam dziś fakturę za telefony na kwotę 160 zł. No chyba ich podupcylo. Wyjaśnić nic nie mogę bo mąż właścicielem. Mam taką wscieklizne że normalnie rozszarpalabym każdego napotkanego...
A i jeszcze po 4 muszę jechać do gin po to L4, a jadę sama jakieś 30 km i mam lekkiego stresa bo boję się jeździć już autem.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Karola moze internet przekroczył limit albo dzwoniłaś pod jakoś extra płatny numer?
Anula moja uwielbia być w ciągłym ruchu, bez przerwy by mogła biegać [emoji46] czasem mnie to doprowadza do szału [emoji6]

reklama
Ja Was zaraz ponadrabiam , znow 2 godziny tak mnie bolalo podbrzusze, jakby mi sie cos skrecalo...
Rozwolnienia ani wymiotow nie mam [emoji53]

P dał mi pospac trochę, ale musialam wstać i obiad robić bo P za godzinę do pracy wychodzi , zapowiada się fatalny dzień.

wff2krhmvaem9yip.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry