Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Artemida szalej,szalej [emoji51][emoji51] u mnie tez zawsze potajemne numerki albo pod prysznicem...jak mala wchodzi to tata mamie plecki myje [emoji23][emoji23][emoji23]
Kurna od roku czasu zwlekalam z dentysta...bo po ciazy jakas nerwowa sie zrobilam i bojaca..no a ze od tyg tak mi powrocil bol wlasnie tego zeba boli mnie jak cholera..bede musiala nerw z.jednego wyciagnac i odbudowac i przy okazji odkrylam ze kolejne dwa do plombowania...facet wyspiewal po 90euro za zeba plus wyczyszczenie...razem 340 €
Prezent swiateczny mam z glowy hehee
No ale ide,jak chce zajsc w ciaze [emoji2][emoji18]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale zes mi smaka narobila, a ja tak kocham ten krem[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]Ale zawsze na owu mam najbardziej spadek temp a dzisiaj byla tak normalnie hmm...
Więc nie wiem czy powinna spaść czy co [emoji19]
Ale zrobilam po swojemu karpatke za bardzo nie wyrosla ale jest dobra haha + kawka rumowa pysznaaa [emoji38]Zobacz załącznik 784950
![]()
No krem najlepszy , kij ze ciasto az tak nie wyrosło , krem najlepszy [emoji23][emoji23]Ale zes mi smaka narobila, a ja tak kocham ten krem[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Musze mamie powiedziec,zeby mi podeslala te gotowe hehe
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dopiero w nastepnym cyklu dlatego,że moja lekarka ma miesiąc urlopuIszlej a kiedy ten zastrzyk bierzesz , kiedy monitoring?
.Mam teraz lekki ból owulacyjny,wiec się dzieje.Nie bede miała usg,ale i tak myślę,ze pękną.Im mniej mnie boli tym lepiej,bo wtedy z reguły pęka jajco.Kilka razy się to potwierdziło w moim przypadku.
Super.Tak trzymać i do roboty.Dziewczyny u mnie sie pojawił sluz duzoooo sluzu , jak bialko kurze , szyjka wysoko, otwarta ( wedlug P ) i miękka , jest nadzieja , ze owu i jajnik czuje lewy![]()