• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jestem przyjęta na oddział. Narazie mnie kontrolują i tyle. Mały wg jednego lekarza 4300, a wg drugiego 4011. Trzeci lekarz stwierdził że nie powinien mieć dużo ponad 4 kg. No i szyjka skróciła się do 1 CM i mam 3 cm rozwarcia. Skurcze jakieś się pojawiają ale Narazie nieregularne. Trzymajcie kciuki żeby w końcu się rozkrecilo.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]
Jak Cię nie odesłali to chyba już coś znaczy ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majka ja miałam skierowanie więc odesłać od tak mnie też nie mogli bo są wskazania do przyjęcia.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Karola trzymam kciuki żeby poszło szybko i bezproblemowo :) jeszcze chwila i spotkasz najważniejszego mężczyznę w swoim życiu [emoji16]
Wróciłam do domu, nagranie 2,46godziny. Przesłuchałam pobieżnie, szczekała ostatnia minutę nagrania, chyba jak usłyszała ze jadę [emoji848] pózniej przesłucham dokładniej, ale bede to codziennie nagrywać, jak straż miejska przyjedzie to im pokaże, ze pies szczeka tylko jak ktoś puka do drzwi i nie trwa to godzinami tylko chwile. Chyba ze pies mi sie rozkręci i kolejnym razem bedzie szczekać 2h [emoji1]

Hej dziewczynki

Karola trzymam kciuki:-) czytałam, że chcesz spróbować naturalnie. Super! Ja bym na twoim miejscu zrobiła to samo. Jak się mały nie będzie wstawiać, to zrobią cięcie i już. Ja jednak myślę, że ci się uda. Z racji pracy wiem, że czasami łatwiej się rodzą dzieciaki po 4 kg, niż te które ważą 3. Jeśli masz prawidłowe wymiary miednicy to będzie dobrze:-) Niedawno dziewczyna rodziła pierwsze dziecko i poszło jej super sprawnie a ,,małe" ważyło 4540.

Bum super lalka. Chyba kupię taką chrześniaczce, mają do mnie przyjechać w odwiedziny 18 grudnia. Myślę, że się ucieszy. Sezon chorobowy w pełni. Całe szczęście, że u Lenki obędzie się bez antybiotyku.

Agnesis nigdy bym nie pomyślała, że pies może cały czas wyć. Chyba jednak sąsiedzi trochę przesadzają, co z resztą potwierdza twoje nagranie. Ja bym na to nie wpadła, żeby użyć dyktafonu. A o obroży to pierwsze słyszę.

Artemida dziwny ten wykres. Z reguły z takich dziwnych wychodzą ciąże, czego ci życzę :-)

A ja już zakończyłam pracę. Wczoraj mega się przestraszyłam, bo ok 15 złapały mnie skurcze i to bolesne. Wzięłam nospe max ale nie przeszło, więc podjechalam do szpitala. Znajomy lekarz mnie zbadał i na szczęście wszystko dobrze. Szyjka piękna 5,4 cm a mały szalał na całego. Jednak to z przemęczenia. Dostałam kroplówkę i do domu mogłam wrócić. Teraz jest już dobrze.

Tynka możliwe ze wyła, a dzis zostawiłam włączona muzykę i otworzyłam jej balkon wiec moze inaczej sie czula. Zaraz wychodzimy z młodym na zabawę andrzejkowa do szkoły to zostawię muzykę i dyktafon, balkon zamykam bo zimno [emoji12] zobaczymy co sie znow nagra.

agnesis bo ona moze ma dni co raz szczeka a raz nie ...
Moja tak np miała , jak potrafila wyc to calymi dniami a czasem zapomniała i było ok..
Moja jeszcze do roku niszczyła w mieszkaniu to ja nawet na kamerce ja nagrywalam by widziec co ona robi [emoji6]
Potem gdy behawiorysta do nas przyjechał polecił kennel i szybko sie do niego przyzwyczaila [emoji4] kocyk ma na to ma przytulnie [emoji5]
1480081363030.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1480081363030.jpg
    1480081363030.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 219
Tynka no Elsa jeszcze o dziwo na topie , wiec jak jie ma to zapewne sie ucieszy [emoji3] fajna jest bo nie z plastiku tylko takiej jakby gumy [emoji4]
Magnez bierzesz? [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum my mieliśmy kenela, dużego, jakiegoś ocynkowanego, mocnego, a moja nie chciała ani tam wejść, a pózniej wyrywała szczebelki. Normalnie łapała zębami i wciągała je do środka. Pomyśle co jeszcze zrobic żeby nie hałasowała [emoji6]

Karola- trzymam &&&za bezbolesny poród i żeby wszystko było oki , już niedługo będziesz tuliła synka :-)

Bum- fajna lalka napewno się jej spodoba , ja też już zabawki kupione brakuje tylko jednej kalki barbie :)

Agnesis- mój pies tez wył ale moi sąsiedzi tez psy mieli i nikt problemu nie robił , jak nikogo nie było w domu i wył to podchodzili pukali do drzwi mówili do niego i się uspokajał :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry