• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen czyli chłop cię po porodzie znowu rozdziewiczyć musiał. Ale był zadowolony pewnie ha ha ha.
No ciekawe jak to u mnie będzie... i boję się tego porodu i jednocześnie nie mogę go doczekać.
Zebys wiedziala,ze rozdziewiczyl.
Bol pipki szybko przeszedl,po porodzie to raczej taki bol jakbys sie mocno seksila..ale tak bardzi,bardzo. Szwy mi nie przeszkadzaly. Raczej bylo gorzej z wyproznieniem sie przez pierwsze dwa-trzy razy,bo mala.z glowka tam szla wiec i dupa pozniej bolala na kibelku hehe.
Bum jakie tam skladniki ida do tej karpatki???? No umre ..tak mi sie zachcialo. Dopiero co po dluzszym czasie zezarlam laysy zielona cebulka,ale to z ukrainy sa [emoji18][emoji18] moja ex sasiadka zawsze mi je zwozi jak co..tutaj kurde laysy sa wszyskie oprocz zielonej cebulki [emoji34]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No krem najlepszy , kij ze ciasto az tak nie wyrosło , krem najlepszy [emoji23][emoji23]
Mi te gotowe to wychodzą jak chcą raz sie uda raz nie , jedynie z rych gotowych to kopiec kreta robie [emoji2]

wff2krhmvaem9yip.png

Hejka :-) zes mi narobiła ochoty na to ciasto :-D :-D

no czas ten , ze wszystkie teraz sie nedziemy owulowac hehe , oby z tego co było ! [emoji4] a pamiętajcie co miesiąc ktos zachodzi na naszym wątku , jest nadzieje , ze w koncu spotka to i nas [emoji6]

Carmen podesle ci zaraz na privka [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

ttttttttttt.jpg
fffffffffffff.jpg
nnnnnnnnnnnnnnnn.jpg

Załączniki

• ttttttttttt.jpg
    ttttttttttt.jpg
    92 KB · Wyświetleń: 257
  • fffffffffffff.jpg
    fffffffffffff.jpg
    92 KB · Wyświetleń: 258
  • nnnnnnnnnnnnnnnn.jpg
    nnnnnnnnnnnnnnnn.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 253
Ja tylko na szybko melduje, ze kolejne nagranie 3 godzinne i szczekała dwa razy po kilka sekund.
Pózniej poczytam, bo po tych andrzejkach łeb mi pęka ide odpocząć [emoji6]

reklama
majka u lavazzy wszystko ok , bo na priv na fb ją podpytalam a black nie mam pojęcia co i jak...
Duzo fasoleczek sie wykruszylo u nas na wątku... Mam nadzieję ale , ze u nich wszystko ok [emoji6].

agnesis jakich andrzejkach? [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry