• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Artemida może coś zjadlas [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Siusiu to swoją drogą ;-)

Zawsze od połowy cyklu latam jakbym się opila litrów picia a raczej pije mało. Ale do tego już się przyzwyczaiłam a tu nagle takie coś hmm

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Bum kong to takie cos na smakołyki? Nie mamy, ciekawe czy by jej sie spodobało.
Mnie już 3 dzien sluz zalewa czuje jajca, zwłaszcza po bieganiu [emoji55] ale testy wszystkie blade[emoji50]
Ciacho wyglada pysznie. Ja czuje, ze jutro znow bede szarlotkę robić. Drug raz w tygodniu, bo mam od zatrzęsienia jabłek [emoji6]
A tak Andrzejki w szkole dzieci miały [emoji16]

Artemida moj tez czasami nie moze sie powstrzymać, ale musi, bo dziecko w domu. Latem nie było problemu, bo cały dzien na dworze, a teraz kombinować trzeba i wcześniej spać wyganiać [emoji23][emoji23]

Tynka oby sie już nie pojawiały skurcze i nie stresowaly Cie. A brzucho już widac?

W ogóle to tak mnie pryszcze na twarzy walą, wyglądam okropnie, tragicznie [emoji33][emoji24][emoji24][emoji24]
Jutro ja ide na Andrzejki, napić sie trzeba w końcu [emoji12] tylko jakas sałatkę muszę zrobic, wlasnie tworze listę zakupów [emoji6]

9ddfc6e3e3c7c6fd7ecae18b284f5702.jpg

Karola już jesteś tak bliziutko do spotkania z synkiem. Wszystkie tu trzymamy kciuki. Skoro rozwarcie jest, szyjka krótka to myślę że się rozkręci.

Bum u mnie wywołują tydzień po terminie. Najpierw cewnik do szyjki, jak nie pomoże to oxy na drugi dzień. Faktycznie długo się należałaś w szpitalu. U mojej siostry też było o krok od tragedii. Koszmarna cholestaza i wyniki leciały w dół , małopłytkowość i w dodatku Julia miała pępowinę dwunaczyniową, a tam nie chcieli porodu wywołać bo było 11 dni przed terminem. Na szczęście też wszystko dobrze było. Ale parę awantur się zrobiło :-)

Agnesis brzuch mam wielki według mnie. Jestem wysoka, do chudych nie należałam nigdy, a brzuch mi wywaliło w momencie. Jutro wstawię jakąś foteczkę.

reklama
agnesis tak , takie coś : nasze to jak po wojnie juz wygląda [emoji23]
Ale my jej pasztet dam dawalismy z smaczkami cos innego niz je na codzien i powiem ci , ze caly dzień potrafila siedziec i wylizac wszystko ze środa bo to ma takie otworki dwa .. Tez sie nam to sprawdziło , ale nowe bym musiała kupić [emoji2]
Duzo jest sposob itp.. Moja ma szal na misie , kupuje w lumpku jej i dostaje tylko jak wychodzimy a jak przychodzimy jest wata juz wszedzie [emoji23] ale zmykamy ja w kuchni z kotami więc nie a do pokoi dostępu [emoji6]
1480106505116.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1480106505116.jpg
    1480106505116.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 221

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry