Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem kochane,tylko z moim pogadam na fb i wracam.Dzisiaj o 19 prace skonczylam i padnieta jestem....anula ok , jak coś to daj znać to zmienię ;*
Lusia no to chyba za wcześnie na tesciora..
Ale zrób jak uważasz może jakiś bladzzioch wyjdzie
@RudaMarchewka jak coś jesteśmy tu![]()
ja robie od 9 do 17 i raz wracam padnieta a raz nic mi nie jest, nie wiem od czego to zalezy, ja sie rosolku wlasnie napilamLux coś ty. Trzymam w lodówce i na trzy cztery dni mam zupki zawsze. Oboje lubimy zupy. Mój to i dwa razy dziennie zupke zjeść potrafi.
Lusia trzymam kciukasy za jutro. Myślę że już bladzioszek wyjdzie:-)
Ruda ja pracuje po 12 h i od 7 do 19 więc znam ten ból. Nawet jak mam w miarę spoko dzień to i tak wracam padnięta.
Anula jak ty się trzymasz kochana? Gin ma jakiś plan co dalej z wami?
Dzieki tynka nie dziekuje ale pewnie znowu nici z tego wiec test to tylko formalnoscLux coś ty. Trzymam w lodówce i na trzy cztery dni mam zupki zawsze. Oboje lubimy zupy. Mój to i dwa razy dziennie zupke zjeść potrafi.
Lusia trzymam kciukasy za jutro. Myślę że już bladzioszek wyjdzie:-)
Ruda ja pracuje po 12 h i od 7 do 19 więc znam ten ból. Nawet jak mam w miarę spoko dzień to i tak wracam padnięta.
Anula jak ty się trzymasz kochana? Gin ma jakiś plan co dalej z wami?