• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
niby tak, bys widziala moje zdziwienie, w koncu endokrynolog-ginekolog powiwien tez tarczyce badac tak? czy ja juz glupia jestem i nie kumam tego swiata szpitalnego? ehh

Nie kumasz swiata NFZ Le nie boj zaby, nie Ty jedna.

Moja mama ma guzy na tarczycy i ma chodzi regularnie na badania i z badaniami na kontrole. I teraz sluchaj jaki cyrk...zrobila te badania we wrzesniu 2014 i jak dostala wyniki to zadzwonila do poradni aby umowic sie na wizyte i dostala termin na grudzien...2017 !!!
Nie nie pomylilam cyferek! Dzwoniac ze wrzesniu 2014 dostala termin na grudzien 2017 !!!!' Przeciez to paranoja !!! Ponad 2 (!) lata czekac na kontrolna wizyte! Przeciez to badania huz nieaktualne i chilera wie co sie przez te 2 lata z tarczyca dzieje. Wszystko mi opadlo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

lux: A powiedziałaś, że się starasz o dziecko? Bo to może mieć jakieś znaczenie. Mi się wydaje, że taki ginekolog - endokrynolog to się zajmuje kłopotami ginekologicznymi w powiązaniu z hormonami itp. A sama tarczyca to podpada chyba pod zwykłego endokrynologa.

paraplu: terminy do specjalistów na NFZ to jakaś paranoja :/ A ponoć będzie jeszcze gorzej, bo z roku na rok jest mniej lekarzy specjalistów, którzy chcą pracować w naszym kraju :(

Nie kumasz swiata NFZ Le nie boj zaby, nie Ty jedna.

Moja mama ma guzy na tarczycy i ma chodzi regularnie na badania i z badaniami na kontrole. I teraz sluchaj jaki cyrk...zrobila te badania we wrzesniu 2014 i jak dostala wyniki to zadzwonila do poradni aby umowic sie na wizyte i dostala termin na grudzien...2017 !!!
Nie nie pomylilam cyferek! Dzwoniac ze wrzesniu 2014 dostala termin na grudzien 2017 !!!!' Przeciez to paranoja !!! Ponad 2 (!) lata czekac na kontrolna wizyte! Przeciez to badania huz nieaktualne i chilera wie co sie przez te 2 lata z tarczyca dzieje. Wszystko mi opadlo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nie no to ja lepiej, bo dwa miechy sie tylko na Polnej czeka na wizyte, ehh, szkoda slow na tych lekarzy i jak mama se potem poradzila?

lux: A powiedziałaś, że się starasz o dziecko? Bo to może mieć jakieś znaczenie. Mi się wydaje, że taki ginekolog - endokrynolog to się zajmuje kłopotami ginekologicznymi w powiązaniu z hormonami itp. A sama tarczyca to podpada chyba pod zwykłego endokrynologa.

paraplu: terminy do specjalistów na NFZ to jakaś paranoja :/ A ponoć będzie jeszcze gorzej, bo z roku na rok jest mniej lekarzy specjalistów, którzy chcą pracować w naszym kraju :(
no tak!! i tlumacze jej, ze wlasnie szukam gina-endo zeby sie mna zajal bo staram sie o dziecko i te skoki tsh mnie niepokoja, to mi odp, ze mam miec skierowanie najlepiej od ginki wtedy sie zobaczy co i jak...masakra jakas

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry