• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
anula u mnie niby slonce ale przytlaczajaco jakoś :D
Chyba kaazdemu nic sie nie chce a przeciez jakby nie patrzac weekeend się zaczyna[emoji14]

Jugo a jakos leci , wstalam z drzemki na szybko obiad bo mój P nie wpadl na pomysl , zeby załączyć mieso i jakoś dzień leci ... mam nadzieję , ze sie na spacer szarpniemy bo jestesmmy wszyscy nie do zycia :D

moniusia a rob testa rob :)
Pink takie z bobaskiem na przodzie rozowy ja je kupuje w aptece takie :)
Nie zostało nic innego jak trzymac kciuki &&&& :)

anula: tobie też się nic nie chce? uffff to czuję się rozgrzeszona :)

xbum: co tam? Jak tam?

paraplu: w ogóle to witam nową koleżankę. Jakbyś mogła napisać coś o sobie to byłoby miło i od razu raźniej by się zrobiło. Bo tak nie bardzo wiem co i jak.

Hej :) a widzisz, jest tutaj kilka watkow i nie pamietam gdzie sie przedstawialam.

Mam na imie Ewa, mam jeszcze ;) 27 lat. od ponad 4 lat mieszkam w Holandii, mam swoja firme, mij K ma 31 lat i jest inzynierem IT. Jestesmy ze soba niedlugo bo nawet nawet roku nie ma ale pierwszy raz w zyciu czujemy, ze to jest TO :) dlatego nie chcemy czekac x lat na rodzine. Mam nadzieje, ze sie szybko uda ja powiekszy. Na razie mamy 2 dzieci na 4 lapkach ;) dwie suczki rasy maltanczyk <3

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu, smutne to... Mam nadzieję, że faktycznie coś tam jest po tym naszym życiu i, że się wszyscy spotkamy.

Ej, zbijcie mnie po łapskach - mam ochotę na testa :sorry::sorry::sorry:

Nie jestem katoliczka, oglnie bezwyznaniowcem jestem a wiem, ze cos po smierci jest :) i wiesz co mnie przekonalo do tego? Nauka! Nie wiara i gadanie z ambony o niebie i piekle a zwykl nauka i logika :) mize to dziwnie brzmi ale zeby to wytlumaczyc musialabym miec dluzsza chwilke aby to opisac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry