• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Moniusia- test juz tak mają po cichutku szeptają 'zrób mnie ' ....ja robię a potem niby żałuje niby nie .... właśnie zrobiłam owulacyjny
Paraplu- witam nową koleżankę :-)

xbum: też planuję spacerek wieczorny. Mam nadzieję, że się uda wyjść. Jakiś leniwy ten piątek...umysłowo leniwy :|

paraplu: i jak się mieszka w holandii? Tak na prawdę czas się nie liczy, bo jak człowiek czuje, że to to już wie co ma robić :) Powodzenia wam życzę :)

moniusia: hahaha skąd ja to znam :D I co siknęłaś? :D

julia: czujesz już jajniki po clo? Ja na tej swojej dawce to znowu będę latać :D A to tylko półówkę więcej :| Nie wiem co bym robiła gdybym brała 2 albo 3 :D Haha

nati: i jak test owulacyjny? owulacja blisko?

Odkurzyłam, podłogę umyłam, pranie narzuty z sypialni wstawiłam i gary do zmywarki też załączyłam. Teraz tylko chwila odpoczynku i na spacer ruszamy koło 17.30. Może kawkę zbożową sobie strzelę? A czemu nie :D
Postanowiłam, że mycie okien zostawię sobie na za tydzień, bo gości będziemy mieć, to umyję przed samym ich przyjściem :D

jugo- kreska słaba więc jeszcze kilka dni.......ładnie posprzątałaś ja dziś tylko prasowanie jutro sprząta m i dzieciaki , bo ja od rana w pracy ,dopiero co wróciłam z krakowa , a zaraz biorę dzieciaki na rokli/hulajnoge

właśnie odebrałam testy kupione przez neta te zwykłe paskowe 40ow i 10 ciązowych napisane było czułość 10 ale czy można im wierzyć do końca......teraz to dopiero pokusa mając tyle testów masakra

bum- niebieskie , i właśnie zrobiłam i kreski nimaa, hymmm zrobiłam co prawda z innego siku ale i tak powinno coś być , tak wiec jutro zrobię te z rossmana i z neta i będę mieć porównanie

reklama
Hej w koncu was nadrobilam
Ja w motylkach od wczoraj staranka byly dzis bylam na wizycie dajemy sobie czas do lata jak sie nie uda to podchodzimy do iui to juz pewne wiec jutro usg owulka byla w nocy bolesna jak nie wiem co ale daje rade od jutra lutka i czekanie
A co tam u was ja mam oboje rodzicow moj maz tez ale dziadkow stracilam maz tez mamy tylko dwie babcie. Ale tesknie za moja kochana babcia minelo juz 6 lat a ja dalej tesknie
Bum jak tam? I jak mala?
Ness halo?
Karola ja tez niecierpie mody na sukces
Jugus pracus z ciebie?
Nati trzymam kciuki za owulke
Julia jak tam clo?
Monis jak test? I jak tam adopcja?
Paraplu holandia daleko powodzenia w staraniach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć