• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Paraplu ja tez mialam depreche wiec wiem co to znaczy jak babcia umarla potem chlopak mnie probowal zgwalcic chcialam odebrac sobie zycie przyjaciel mi pomogl sytuacja w domu tata alkoholik wiec chodzilam do psychologa ale krotko bo moj obecny maz wyciagnal mnie z dolka i od 8 lat jestesmy razem a od 2 mazenstwem

Pogratulowac meza. Moj K ogromnie mi pomogl, jest dla mnie wsparciem i najlepszym przyjacielem :) bez niego watpie abym dala rade.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny piszę teraz bo rano pewnie nie bede miala czasu ;) dziękuję za wszystkie życzenia jeśli będę miała możliwość prześlę kilka zdjęć :) kochane jesteście wielkie, uwielbiam każda z osobna i trzymam za Was kciuki jak i Wy za mnie :* odezwę się jak tylko będę miała jak. Trzymajcie się laski i czarujcie by w Lublinie nie padalo :*

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja po wizycie i wszystko w jak najlepszym porządku. A oto moj mały ninja:-P
uploadfromtaptalk1460751222724.jpg

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1460751222724.jpg
    uploadfromtaptalk1460751222724.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 284
Hej dziewczyny piszę teraz bo rano pewnie nie bede miala czasu ;) dziękuję za wszystkie życzenia jeśli będę miała możliwość prześlę kilka zdjęć :) kochane jesteście wielkie, uwielbiam każda z osobna i trzymam za Was kciuki jak i Wy za mnie :* odezwę się jak tylko będę miała jak. Trzymajcie się laski i czarujcie by w Lublinie nie padalo :*

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hokus pokus ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry