• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nuria u mnie tez szpital [emoji40] corka od wtorku ma non stop bardzo wysoka goraczke. Wczoraj odeslali mnie do domu z niczym twierdzac, ze to grypa. W nocy doszly wymioty i rano wysypka. Okazalo sie, ze ma szkarlatyne [emoji33] nie wiem gdzie to dziadostwo zlapala??? W szkole raczej nie bo ostatni raz byla 23 grudnia.. trudno... tylko szkoda mi bidulki [emoji17] meczy sie.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Majka- tez mi się wydaje ze przy rodzicach to wszyscy na lekcji bedą grzeczni

nuria- mi tez już tęskno za wiosną , miłego sexu ;)

Anula- no to trzeba się sexić zalecania lekarza ;)

Agnessi - no my tez już pływamy przez roztopy ale znowu maja przyjść duże - , zaraz wrzucę fotę Adasia

Bum- 13 luty !!! Terminy długie ale zleci

Tynka- 750g gratulacje :-) śliczna buźka !!!!!!!! słodziak już w brzuszku

Jak wytestujecie maski dajcie znać

Nessi- współczuje mdłości :(

Rene- nie zameczasz nas , pisz ile chce , najgorsze jest to czekanie ... sama czekałam na info po badaniach inwazyjnych amniopunkcji , ja byłam nastawiona ze pewnie jest coś nie tak i było ok wiec za Ciebie bede myślec pozytywnie

Mum- szkarlatyna no masakra dużo zdrowia dla niej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

aaf5293589ec7a01b7fbecaa111e65ba.jpg

A to Adaś , według 31tydzien , za dwa tygodnie mam powtórzyć usg , bo brzuszek jest mniejszy wychodzi ze 29 tydzień , ale może to jego uroda i będzie chudy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry