• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rene będzie dobrze ! Musi ! Serduchem jestem z Tobą!

Tynka,Nati śliczne dzieciaki :)

Muum zdrówka ..mój coś kaszle i mówi że gardło go boli ... zobaczymy co noc przyniesie ....

Ness nie daj się [emoji41] walcz z mdlosciami ... albo zapij może miętka ?

Nati jakie sexic ... krwawie po zabiegu ale tak ma być lekarz powiedział .. chromotubacje robili znaczy że droznosc ...

Zamulam ... łopatki z tyłu mnie dziś bolą tzn od nocy jakby mi ktoś dechą zasunol ale podobno normalne od gazu ...

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
aaf5293589ec7a01b7fbecaa111e65ba.jpg

A to Adaś , według 31tydzien , za dwa tygodnie mam powtórzyć usg , bo brzuszek jest mniejszy wychodzi ze 29 tydzień , ale może to jego uroda i będzie chudy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji7][emoji7]
Jak słodko ciumka rączkę [emoji1]

Nati śliczny [emoji170]

Mum kiedy następna @?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Agnesis niestety, ale to Polska. Ciemnota i dno totalne jezeli chodzi o in vitro.
A to dla niektorych jest jedyna szansa. Ale kogo to obchodzi, bo na pewno nie nasze państwo.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

4.02 jesli znow jej cos nie odwali. Od jutra zaczynam brac euthyrox, mam nadzieje, ze tsh spadnie.

Tynka, nati bossskie dzidziunie [emoji7][emoji7]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tsh robiłam przed nowym rokiem było 2,1
..wczoraj w szpitalu zbadali 0.9 a nie biorę tabletek od 3 dni bo zapomniało mi się... a dziadostwo skacze jak chce

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Agnes też widziałam ten artykuł - szkoda słów... w szpitalu właśnie była laska co po 6 latach starań zaszła w ciążę dzięki in vitro - ma 6 letnie bliźniaki- parke [emoji41] ale fajnie o nich opowiadała aż miło było posłuchać ...

reklama
Hej kochane

Anula trzymałam kciuki cały czas:-) super że niczego nie znaleźli. Teraz trzeba działać. A jaka mąż ma tą morfologię plemników. U nas było najpierw 4% a po profertilu 8% prawidłowych.

Rene super samochody:-) my mamy toyote avensis w kombi. Super samochód. Bardzo ją lubię.

Mania współczuję znowu choroby coreczki:-/ torty cudowne! Mogłabyś robić mega biznes.

Arte dziś masz endo? Trzymam kciuki.

Nati czekamy na fotki Adasia:-) też jestem ciekawa ile waży.

Nuria ja lubię piec ale ostatnio też wolę giasta bez pieczenia robić. Jak mój mąż jest chory to też mam w domu hospicjum normalnie. Od razu umiera...gorszy jak dziecko.

Carmen kiedy masz gina?

A ja jestem po wizycie. Przedstawiam wam moje 750 gramów Ignasia:-) zakochałam się...
Cóż za widoki [emoji106]
Cudo

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry