• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum to powinnas sie cieszyc ze cyce nie chudna, Twoj pewnie nie narzeka[emoji5][emoji3]
Bo ja jak chudne torazem z cycami ktorych nie mam[emoji23] nosze lekkie push up ale to nic nie daje[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum to powinnas sie cieszyc ze cyce nie chudna, Twoj pewnie nie narzeka[emoji5][emoji3]
Bo ja jak chudne torazem z cycami ktorych nie mam[emoji23] nosze lekkie push up ale to nic nie daje[emoji23]

Miseczkę mam od zawsze C , ja zawsze cyc miałam haha [emoji23][emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Arte jak sie czujesz, przeszly kiepskie dni?[emoji8]

Powiedzmy, ale cały czas dołek nachodzi...

Dziś jak sobie dawkowałam leki do śniadania to tak patrze i liczę jeszcze 2 dni dupka biore i będzie @.
A mój "może nie przyjdzie".... a ja na to że chyba wierzy w garbate aniołki i musiałby stać się cud, żeby coś było....Ja to liczę że przyjdzie szybko i da mi szybko spokój

Niech małż masuje nie będą wisieć [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Masuje a te cholery rosną :D w sumie największy wzrost od momentu kiedy własnie zaczęliśmy być razem :D on uwielbia Macać i masować:D

reklama
Moj tez lubi,a ni ma co macac
Jak karmilam to takie pelne mialam i staniki sie fajnie powypelnialy, jak przestalam karmic to doslownie w dwa dni wszystko oklapło [emoji1][emoji1] ni ma nic
Ahahhaa
Niby jak sie ściska cos sie trzyma w dloni,a tak to wiszace. Juz myslalam,ze jakbym kiedys zaszla w druga ciaze to chyba strzele sobie silikonowe [emoji23][emoji23] jak tak dalej pojdzie to ino gnaty mi zostana. Dziwnie to wyglada,bo na gorze chuda a na dole calkiem przy sobie...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry