• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania wlasnie myje twarz płynem do higieny intymnej z ziaji, ale on do doopy jest, muszę kupić lepszy [emoji12]
I wlasnie wszystkie moje żele maja napisane żeby unikać ekspozycji na słońce [emoji20] wiec raczej nici z solarium. Już kiedyś latem miałam problem po lekach, cała skóra z twarzy mi zeszła, a czerwona byłam jak rak, mimo ze wcale sie nie opalałam [emoji53]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
To tylko cześć moich wynalazków [emoji23] takie podręczne :P
be8ad7ec9a0085588e917edee5f5b2c7.jpg

Nuria ja mam pastę z liści manuka. A żel miałam i mam wrażenie, ze po nim wysypało mnie bardziej [emoji20] poza tym mam jeszcze plecy wysypane. Dekolt jeszcze ujdzie, bo mam tylko jednego syfa na samym środku [emoji23][emoji23]
Ale jak wezmę dupka to czuje, ze dopiero mi gęba obrodzi [emoji33]

Nuria ja mam pastę z liści manuka. A żel miałam i mam wrażenie, ze po nim wysypało mnie bardziej [emoji20] poza tym mam jeszcze plecy wysypane. Dekolt jeszcze ujdzie, bo mam tylko jednego syfa na samym środku [emoji23][emoji23]
Ale jak wezmę dupka to czuje, ze dopiero mi gęba obrodzi [emoji33]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

To wlasnie ten differin i epiduo tak działają, ze wszystkie syfy wychodzą na wierzch, a pózniej wszystko schodzi i buzia zostaje gładka jak pupa niemowlaka, ale leczenie trwa kilka do kilkunastu tygodni. A nie mozna przy nich zachodzić w ciaze. Wiec albo rybki albo akwarium [emoji6]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry