• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dupka sie bite 10 dni bierze?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Licze od kiedy brać [emoji12] wychodzi ze od 16 do 26 dc ;)

Moje dzisiejsze wypieki[emoji3]
Pyszne ciasteczka z jabłkami[emoji5]
1485007885-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi jak sa bardzo czerwone to korektor mi nic nie daje. Kupie ten deracol cover i zastanawiam sie jeszcze nad tym
76ec2eb9b26db62482290219842ec0e1.jpg

Nie drogie to wypróbuje [emoji6]

Na co dzień polecam dermacol mieszać z fluidem ktôry używasz na codzień, bedzie lżejszy efekt

A używasz bazy pod makijaż?

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Mam jasna karnację wiec pójdę na 3-4 minuty a za kilka dni na 5 [emoji6]
Bum na razie nikt sie nie żalił. Moze ona po przeprowadzce sie tak zachowywała, a teraz już sie oswoiła.

I sprawdz ulotki maści które używasz czy nie ma zakazu solarium bo pisałaś że masz jakieś od lekarza
Próbowałaś maseczki z drożdży?
Wiem że to głupio zabrzmi ale dobrze jest myć twarz płynem do higieny intymnej który zawiera kwas mlekowy lub laktobionowy

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Mania wlasnie myje twarz płynem do higieny intymnej z ziaji, ale on do doopy jest, muszę kupić lepszy [emoji12]
I wlasnie wszystkie moje żele maja napisane żeby unikać ekspozycji na słońce [emoji20] wiec raczej nici z solarium. Już kiedyś latem miałam problem po lekach, cała skóra z twarzy mi zeszła, a czerwona byłam jak rak, mimo ze wcale sie nie opalałam [emoji53]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry