• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum ja sobie dziś kupiłam taki zestaw w biedronce, masło do ciała plus peeling. Zapach śliwki z wanilią, siedzę i sie upajam zapachem[emoji3] jest booooski[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
1485278790-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ku.wa myslalam ze to lody [emoji23][emoji23][emoji23] tylko mi żarcie w glowie [emoji23]

Napisane na iPhone

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Matko jak mnie ten moj chłop wk*rwia [emoji35] a w sumie to nawet dwa chłopy, rece mi opadły. Ide spać chyba żeby ich nie zabić.

9f1497341af93e826dcabd0c2710627b.jpg

Jeszcze kur*a chory jest, do pracy jutro nie idzie, ochujeje. A teraz siedzi i wypluwa płuca, zamiast sie położyć. Mówi, ze sie dobrze czuje [emoji58] a jeszcze siedziałam i oglądałam pralki i lodówki, o co bym go nie zapytala to slysze "jak chcesz" "wybierz sama" "co ty znowu wymyślasz" wrrr [emoji35][emoji35] pralka sie zepsuła, a ten mi gada, ze mu wszystko jedno. Jak mu czystych gaci braknie to sie go zapytam "co ty znowu wymyślasz" [emoji53]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry