• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
To znaczy co, mąż ma się pozbyc złych plemników przed właściwym stosunkiem, dzień przed, dwa dni przed czy jak?
Bo chyba nie kumam [emoji12][emoji23][emoji23]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Tak,tak
Isc sie zabawic,pozbyć sie zlych zolnierzykow, bo mowila ze sperma moment sie zregeneruje i wieczorem dzialac. Heehe dobrze zrozumialas

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiedziala,ze nie ma co wlewac do zbiornika tej "zlej"spermy i ze jak dzialac to z ta dobra.
Ja jej w ogole powiedzialam,ze ja nie bede az tyle meza zadowalac bo nie chce mi sie.
To powiedziala powaznym glosem,ze niech sam sie soba zajmie [emoji54][emoji54][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mowila,ze mam do niej dzwonic,ze pomoze...ale gdzie bede dzwonic. Niech sie pomodli za mnie hehe

Powiedziala,ze nie ma co wlewac do zbiornika tej "zlej"spermy i ze jak dzialac to z ta dobra.
Ja jej w ogole powiedzialam,ze ja nie bede az tyle meza zadowalac bo nie chce mi sie.
To powiedziala powaznym glosem,ze niech sam sie soba zajmie [emoji54][emoji54][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mowila,ze mam do niej dzwonic,ze pomoze...ale gdzie bede dzwonic. Niech sie pomodli za mnie hehe

No u nas staram sie by seks był co drugi maksymalnie 3 dzien
No ale za starzy jestesmy by kopulować jak króliki co drugi dzien przez cały cykl [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Czyli według niej seks nawet codziennie, tak?
Jeden dzien zeby sie pozbyc złych plemników a drugi zeby dobre dotarły gdzie trzeba [emoji33][emoji23]
Czy to nie może byc prostsze ?

Wg niej tak jak mowisz Mania , czesto i nie z dużymi odstepami bo ona obserwujac na mikroskopie widzi,ze te plemniki sa za wolne i wiekszosc umiera juz na starcie

Nuria tak dzialamy. Ahaha
Juz.nawet boje sie dzialac,zeby krwi stale nie wiedziec. [emoji1][emoji1]

A ja czuje że mnie lada chwila zaleje @
Więc pewnie dziś zaczne nowy cykl

czyli owulka była w 15 dc najpewniej i tak się teraz nastawiam i w tym o ile bedzie w ogóle [emoji52]

Wg niej tak jak mowisz Mania , czesto i nie z dużymi odstepami bo ona obserwujac na mikroskopie widzi,ze te plemniki sa za wolne i wiekszosc umiera juz na starcie

Nuria tak dzialamy. Ahaha
Juz.nawet boje sie dzialac,zeby krwi stale nie wiedziec. [emoji1][emoji1]

To muszę mežowi powiedzieć że w czasie kiedy jestem niedysponowana musi co drugi dzień sam zadbać o siebie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry