NeSSi
Moderatorka
szalik ?Kuzwa cała szyję mi wysypalo .. szlak ... przecież nie będę tapetować ... [emoji37]
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
szalik ?Kuzwa cała szyję mi wysypalo .. szlak ... przecież nie będę tapetować ... [emoji37]
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Już do końca ? No wiadomo troszkę szkoda,one pewnie też tęsknią .. no ale co zrobić [emoji6] teraz lez i pachnij [emoji41]Na zwolnieniu siedzę ...Z bólem serca, bo jak mam lepsze samopoczucie to tęsknię za pracą ..uwielbiam moje dzieciaki. Jak zaś przychodzą gorsze dni, to wiadomo, że człowiek pracę ma gdzieś tam na ostatnim miejscu,
Ooo albo jaka chusta hehe ...dobre to będzie [emoji23]szalik ?![]()
Nie do końca,Już do końca ? No wiadomo troszkę szkoda,one pewnie też tęsknią .. no ale co zrobić [emoji6] teraz lez i pachnij [emoji41]
Heheh no noNie do końca,mam wiarę, że w II trymestrze dam radę
![]()
Będzie ...jak ustrzeliłaś twiksy to będzie jak u mnie ...beta powoli najpierw rośnie ..bo i bliźniacza ciąża się wolniej i później rozwijaDzięki dziewczyny mam nadzieję , że będzie dobrze ...
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Amen [emoji41]Będzie ...jak ustrzeliłaś twiksy to będzie jak u mnie ...beta powoli najpierw rośnie ..bo i bliźniacza ciąża się wolniej i później rozwija![]()