• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Zostało 1 całe opakowanie CLO to licząc 2 cykle.
+ ziółka mam też do oddania
+ donga z jakieś 50tabl.

Jutro ide do rodzinnego po dupka to moge wziasc tez i clo jak mi da [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Zostało 1 całe opakowanie CLO to licząc 2 cykle.
+ ziółka mam też do oddania
+ donga z jakieś 50tabl.

Jutro ide do rodzinnego po dupka to moge wziasc tez i clo jak mi da [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
Bo to coś tam poczaruj i rozdziel dobrze [emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Tynka film lepszy niż Grey [emoji6] bzykają sie tam to fakt, ale nie przez cały film [emoji12] pośmiać tez sie pośmialam. Ale zauważyłam tez ze czy w PRL-u czy dzis temat sexu i antykoncepcji dla ciemnoty był i jest wielkim tabu i grzechem [emoji106]

Anula to sie musisz z agnes dogadać [emoji14]

Agnesis a to w kinie na tym bylas?

...życie cudem jest...

Tynka film lepszy niż Grey [emoji6] bzykają sie tam to fakt, ale nie przez cały film [emoji12] pośmiać tez sie pośmialam. Ale zauważyłam tez ze czy w PRL-u czy dzis temat sexu i antykoncepcji dla ciemnoty był i jest wielkim tabu i grzechem [emoji106]

Anula to sie musisz z agnes dogadać [emoji14]

Agnesis a to w kinie na tym bylas?

...życie cudem jest...

Ziolek to ja na pewno pic nie dam rady [emoji41]

Niedługo w Państwie PolenKatolen nie będziesz mogła głośno o seksie mówić :p A za użycie gumki będzie 3 lata w zawiasach...

[emoji23] wszystko możliwe [emoji6]

Dzien dobry [emoji4]
Wczoraj zaszalałam, po kinie poszłyśmy sie napić i wróciłam o 2 i jeszcze chłopa na wpół śpiącego zgwałciłam [emoji41][emoji23][emoji23]

Bum jajec pęknąć mogło kilka po tym clo i dlatego miałaś ciagle pozytywne testy owu.
Testu mi sie robić nie chce, bo wiem ze nie ma po co. Kiedyś październik to bym dla mnie wymarzony miesiac na urodzenie dziecka. A szczytem spełnienia marzeń byłaby córcia z października. A ze ja mam zawsze pod górkę to jeszcze z rok, dwa, ewentualnie pięć bede sie starać.
Rene nie przemęczaj sie tak [emoji121]️ mi tam ciasto zagniatala chrześnica mojego S. Ja tylko jabłka przysmażyłam, starłam pózniej ciasto i wstawiłam do pieca wiec sie nie narobiłam.
Czytałam wszystko, ale głowa trochę boli i nie pamietam co więcej [emoji12]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum piękna różowa kreseczka:-) każdy test inny, więc inaczej się odbarwiają. Jutro będzie super wynik bety zobaczysz.

Agnesis a jak film? Byłaś na Sztuce Kochania? Ja chcę iść z mężem 12 lutego. Akurat w jego urodzinki:-) mam nadzieję, że ja po ciąży też szybko schudne. Moja mama i siostra w ciągu 3-4 miesięcy wracały do wagi sprzed ciąży, a tyły po prawie 20 kg.

Nati ja mam to samo. Raz śpię super z jedną przerwą na opróżnienie pęcherza, a czasami obudze się o 2-3 i już nie mogę zasnąć.

Nie mam pomysłu co dziś zrobić na obiad:-/

Anula a mnie się znowu jakieś krostki przy brodzie zrobiły:-/ takie placki czerwone z łuszczącą się skórą.
A ty z czego znowu chcesz chudnąć [emoji43][emoji43][emoji43]?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry