• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi czuje, ze jedno z Twoich maluszków jest dziewczynka [emoji6][emoji4]

reklama
Jaka ksiazaka,jaka ?? Lubie zboczuchowe lektury [emoji14][emoji14]
A ponoc teraz na walentynki ma wyjsc ten film z druga czescia greya..?? Czytalam cos na necie. Cos czytalam ze ponoc ksiazka jest...??? Dajcie mi tytuł to sobie zakupie ja w.marcu [emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen Grey, Sztuka Kochania[emoji3]
Pomimo ze film Greya mi sie nie podobal to z moim czasami zabawimy sie w niektore gierki zaczerpnięte z tego filmu[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria a w tym filmie były jakieś gierki? [emoji23] bo ja większość filmu przespałam, tylko podjarana młodzież mnie co chwile przebudzala, bo jakoś niespokojnie sie zachowywali [emoji23]
Carmen książki o greyu to 50 twarzy Greya, ciemniejsza strona Greya i nowe oblicze greya. Jak dla mnie przereklamowane, choć na pewno lepiej sie czytało jak oglądało.
A ja wczoraj byłam na Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej. A książka to Sztuka kochania autorstwa Michaliny Wisłockiej.

reklama
U mnie śluz kawa z mlekiem [emoji58]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry