• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nuria Xbox one chyba jest najnowszy. My mamy playstation. Xbox mi nie leży jakoś [emoji12]

Na razie jakby ustało , martwie sie tym jajnikiem tylko bo kuzde on mnie tak kluje nie mocno, ale głupie bardzo uczucie ... Ale kuzde wiem , ze nie warto jechać na usg...

Moj ma PS4.
Xboxatez mial ale sprzedał , ateeaz znowmysi nad tym najnowszym [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum, jak będzie się coś działo to śmigaj na IP. Mnie też jajnik bolał od samego początku. Tylko że ja miałam tam torbiel.

Hajmal, tobie też [emoji8][emoji8]

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55

karola no to ja wiem , tak myślę , ze moze po lutce te plamienie?...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Nuria playstation jest Sony. A Xbox Microsoft, a ja nie lubie produktów Microsoftu. Tak jak masz laptop na windowsie a na linuxie. Linux sie nie zacina nie zawiesza, a Windows im nowszy tym gorszy. No i pady w xboxie dla mnie zupełnie nie poręczne. Ale to jest moje osobiste zdanie. Każdy moze uważać inaczej [emoji6]

Nuria- różnią się firmą :-), playstation jest trochę mocniejszy i więcej ciekawych gier....polecam stronkę miastogier.pl - tam poczytasz ciekawe recenzje na temat gier jak już będziesz swojemu kupować :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nati ma racje, na playstation sa tytuły, których nie ma na xboxa. No i playstation jest lepiej zrobione. Ale Xbox tez ma swoich fanów [emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry