• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja mam playa i jestem zadowolona, jak mam czas to z moim tez pykam na nim bo lubie gry typu God of War i takie tam [emoji14]

Dziewczyny test slinowy 3 i 2 dni temu byl pozytywny z kolei sikany ani drgnie, wrecz sie.nie odbarwia....myslicie ze już po czy moze w ogole nie peklo????
Zreszta pecherzyk w 12 dc mial tylko 14. Co sadzicie ??[emoji54]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ness ja z kolei na playa w sklepach kupuje gry uzywane, a wygladaja praktycznie jak nowe i na prawde za smieszna kase.

No u Ciebie są śmieszne , a Tu za nowości nawet używane trzeba płacić ...dlatego kwitnie handel kradzionymi kontami ...mało kogo w PL stać wydać na grę premierową prawie 300 zł...'Jak któraś ma platformę steam, to dać znać :)

Ja mam playa i jestem zadowolona, jak mam czas to z moim tez pykam na nim bo lubie gry typu God of War i takie tam [emoji14]

Dziewczyny test slinowy 3 i 2 dni temu byl pozytywny z kolei sikany ani drgnie, wrecz sie.nie odbarwia....myslicie ze już po czy moze w ogole nie peklo????
Zreszta pecherzyk w 12 dc mial tylko 14. Co sadzicie ??[emoji54]

Jak dla mnie jesteś jeszcze przed owulką 14 mm to mały
Musi podrosnąć
Ja myśle že bedziesz miec owulke miedzy 31.01 a 2.02 [emoji16]

Rób ślinowy test będziesz mieć porównanie

Ja zaszĺam z Alicją w ciąże 31.01 .2011

Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

No u Ciebie są śmieszne , a Tu za nowości nawet używane trzeba płacić ...dlatego kwitnie handel kradzionymi kontami ...mało kogo w PL stać wydać na grę premierową prawie 300 zł...'Jak któraś ma platformę steam, to dać znać :)
Ja za gry daje roznie, od 5,99 do maks.39,90 euro... kiedys jak.kupiłam God of War to daliśmy 17,99 wiec malo.
Potem sie nie dziwie ze.ludzie na netach robia przekrety [emoji14]

Jak dla mnie jesteś jeszcze przed owulką 14 mm to mały
Musi podrosnąć
Ja myśle že bedziesz miec owulke miedzy 31.01 a 2.02 [emoji16]

Rób ślinowy test będziesz mieć porównanie

Ja zaszĺam z Alicją w ciąże 31.01 .2011

Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
No to nic, bede pozniej pluc i sikne. Moze cos sie ruszy.
A jaki musi byc pecherzyk?? Miedzy 18-22 ???

Nie dziekuje,zeby ni zapeszac

Carmen tak na prawdę to może faktycznie była , albo będzie no nigdy nic nie wiadomo ... Chyba , że byś w tygodniu na monit się wybrała jest taka możliwość ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry