• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula to sie musisz z agnes dogadać [emoji14]

Agnesis a to w kinie na tym bylas?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Hehe poczekam [emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
A ja,paski z tego ciasta wycinalam. Pies je drapal. Faktycznie mogłam na tarce ehhhh..n ta ciąża mnie odmużdża

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ponoć w ciaży na 2 lata kurczy się istota szara
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

Ja przysnelam i mi sie snilo ze pojechalam do matki mojego a ona mi pokazuje pozytywny test ciazowy i mowi że jest w ciazy ale jeszcze nie wie co z nia zrobi...[emoji46] a to babka po 50tce. Matko czemu mi sie takie rzeczy śnią[emoji23]?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria [emoji23][emoji23] koszmar chyba nie sen, co [emoji12]
Anula ja sie chętnie podzielę tym clo jakby co [emoji6]
Nessi inteligentne jesteśmy to ma sie nam co kurczyć [emoji38]
Rene ja kiedyś wałkowałam to ciasto, na równe prostokąty żeby ładne było, proste, docinalam... a teraz pierdziele [emoji12] i tak zjedzą i tak, a o ile szybciej i łatwiej [emoji1]

Agnesis Greya czytałam z wypiekami na twarzy. Wszystkie 3 tomy połknęłam w 4 dni chyba, film był koszmarny:-/ sztuki kochania nie czytałam, to może film mi się spodoba:-)
Dla mnie seks nigdy nie będzie tematem tabu. No i z racji pracy dla mnie patrzenie w krocze to to samo, jakbym na twarz patrzyła:-) normalka

Nessi ja od jakiegoś miesiąca mam takie sny erotyczne, że nawet nie wiedziałam, że można takie rzeczy w łóżku robić. Niestety na żywo jakby miało dojść co do czego, to mi się nie chce o. I tak przyznaje, że często się bzykamy z mężem bo średnio co drugi, trzeci dzień.

Nuria ha ha ha ha ale się uśmiałam z twojego snu:-)

Z tym kurczeniem mózgu to jest coś na rzeczy, bo ja normalnie zglupiałam! W ogóle jakoś mi słów brakuje, nie mogę wyjaśnić często o co mi chodzi i ciągle zapominam o czymś. Najgorzej na zakupach:-/

Tynka ja wlasnie mam zamiar przeczytać książkę. Ja w ogóle szybko czytam książki, bo jak zacznę to muszę szybko sie dowiedzieć co dalej [emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry