• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Po powtocie chyba. Tak się zbieram do tego urzędu i dojść nie mogę. Dziś paczka przyszla juz na Kruk a ja się podpisalam Lis :D się kurier na mnie dziwnie spojrzal bo potwierdzilam ze to do mnie paczka :D

reklama
Po powtocie chyba. Tak się zbieram do tego urzędu i dojść nie mogę. Dziś paczka przyszla juz na Kruk a ja się podpisalam Lis :D się kurier na mnie dziwnie spojrzal bo potwierdzilam ze to do mnie paczka :D

No patrz ... Kruk Liska złapał :) Inaczej niż w bajce :D
Długo mieszkaliście ze sobą wczesniej ?:)
U Nas nie było mowy o pomieszkiwaniu ... -> rodzice extra konserwatywni :)

No patrz ... Kruk Liska złapał :) Inaczej niż w bajce :D
Długo mieszkaliście ze sobą wczesniej ?:)
U Nas nie było mowy o pomieszkiwaniu ... -> rodzice extra konserwatywni :)
Każdy się śmieje i zwraca uwagę na nazwiska :D facet w urzędzie pytał czy może jednak sobie nie zostawić podwojnego :) ale pomyślałam że aż tak pieprznieta nie jestem :D no my od zareczyn czyli 2 lata minelo, pół roku po rozpoczeciu związku ;)

Fajnie, ja znam dziewczynę co z Wilka na Koze przeszła[emoji38] Ja pamiętam, też zero stresu z mojej strony. Jeszcze u fryzjera siedziałam i do kolezanki mowie: Boże ale głodna jestem. Kanapkę z szynką bym zjadła. A ona do mnie: Jak ty możesz jeść w takiej chwili[emoji14]
Za to mój luby to przeplakal 3/4 mszy. A łzy mu jak grochy leciały. Biedak nie umial przysięgi wypowiedzieć, ale już później fo popuscilo...

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

No dokładnie. Miękkie, te nasze chłopaki.
Ostatnio mi sie jeszze przyznał ze na ostatnim Usg jak gin pokazywała rączki i nóżki maleństwa to ledwo się powstrzymywal żeby nie uronic lezke... Strasznie wrażliwego mam tego męża[emoji4]

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Ja pamiętam , że gume zulam normalnie jak krowa trawe na pastwisku , wszystko udokumentowane naa filmiku co za wstyd ... ale w ciaazy bylam , mialam taka potrzebe o..[emoji14]

reklama
Kruczyca no tak na prawdę chyba można :D
Połknąc , dobrze , że się nie krztusilas[emoji14]Ale po zdjęciach jakie na razie dodalas, pięknie wyglądałas a bukiet był cudowny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry