• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ślub i wesele to takie wydarzenie ze człowiek nie myśli żeby sobie zdjęcia robic. Fotograf to fajna sprawa. A już film to w ogole zajebiste momenty potrafi wychwycić[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Ale produkujecie :)
Ja padam na twarz, niedawno do domu weszłam. Chyba szybko pójdę spać. Wiesiołek normalnie znowu działa. Dzisiaj 8dc (jakiś co najmniej tydzień przed owu), a śluz piękny, mleczny na razie, ale zaczyna się rozciągać. Aż test owulacyjny strzeliłam, bo pomyślałam, że coś mi się przesunie, a w piątek wizyta przecież :) Ale na szczęście nie było drugiej kreski. No i dobrze, bo dzisiaj to ja kłoda...chociaż nie wiem czy mojemu to przeszkadza! hahaha

kruczyca: no witaj świeża żonko :D

Jugo ha a ja zapomniałam dzisiaj zrobić testa , ale już mam naszykowane na jutro :) a co do sluzu to ja mam taki mleczny i już się nawet rozciąga ... ale u mnie ten sluz to raz taki raz taki :)

Lux no odpoczywaj dużo teraz ! :*

Kruczyca no widzisz to już zajęcie jest[emoji14]

reklama
Jugo ha a ja zapomniałam dzisiaj zrobić testa , ale już mam naszykowane na jutro :) a co do sluzu to ja mam taki mleczny i już się nawet rozciąga ... ale u mnie ten sluz to raz taki raz taki :)

Lux no odpoczywaj dużo teraz ! :*

Kruczyca no widzisz to już zajęcie jest[emoji14]
staram sie duzo po pracy lezec i siedziec, znow mnie mdlosci dopadly i to silne, oby tak dalej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry